Hekimler bahar kahvaltısında buluştu

GÜNDEM 18.03.2019 - 15:41, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2368+ kez okundu.
 

Hekimler bahar kahvaltısında buluştu

  Hekim ve sağlık çalışanlarına şiddetin artarak sürdüğünü, saldırların tükenmediğini söyleyen Adana Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Ahmet Hilal, psikolojik ve sözel şiddetten bir parça uzaklaşabilmek için meslektaş ve ailelerine Bahar Kahvaltısı’nda bir araya getirerek nefes almak istediklerini belirtti.   GÜZEL BİR GÜN GEÇİRDİK Adana Park House’de gerçekleştirilen Bahar Kahvaltısı’na ilişkin açıklama yapan Adana Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Ahmet Hilal, “Bu kahvaltıya düzenlemede ki amacımız, 14 Mart Haftasında meslektaşlarımız ile birlikte güzel bir gün geçirmek, birlikteliğin tadını çıkarmaktı. Bu hafta içinde bir çok etkinlik yaptık. Geleceğimize yön veren duayen meslektaşlarımıza plaketlerini verdik. Müzik dinletisinden hekim örgütlenmesini ve ekonomik krizin sağlığa etkisi tartıştık. Yorgunluğumuzu bahar günü açık havada yaptığımız bu etkinlikle biraz attık. Meslektaşlarımız, eş’ler ve çocukları birbiriyle kaynaştı. Ben etkinliklerimiz katılan tüm meslektaşlarıma bunun la birlikte kahvaltımıza katılarak kitaplarını imzalayan ve söyleşi ile bu güzel günü zenginleştiren  Prof. Dr. Özdemir Aktan ve Dr. Ali Özyurt’a çok teşekkür ediyoruz.” diye konuştu. Viyolonsel Çello’su ile Doruk Vijdan, Kemanı ile Kerem Can Teomete, çaldıkları eserlerle etkinliğe renk kattığı Bahar Kahvaltısı’nda meze yarışması ve çekişmeli geçen tavla turnuvası yerini aldı. Dereceye girenler ödüllendirildi.  

 

Hekim ve sağlık çalışanlarına şiddetin artarak sürdüğünü, saldırların tükenmediğini söyleyen Adana Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Ahmet Hilal, psikolojik ve sözel şiddetten bir parça uzaklaşabilmek için meslektaş ve ailelerine Bahar Kahvaltısı’nda bir araya getirerek nefes almak istediklerini belirtti.

 

GÜZEL BİR GÜN GEÇİRDİK

Adana Park House’de gerçekleştirilen Bahar Kahvaltısı’na ilişkin açıklama yapan Adana Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Ahmet Hilal, “Bu kahvaltıya düzenlemede ki amacımız, 14 Mart Haftasında meslektaşlarımız ile birlikte güzel bir gün geçirmek, birlikteliğin tadını çıkarmaktı. Bu hafta içinde bir çok etkinlik yaptık. Geleceğimize yön veren duayen meslektaşlarımıza plaketlerini verdik. Müzik dinletisinden hekim örgütlenmesini ve ekonomik krizin sağlığa etkisi tartıştık. Yorgunluğumuzu bahar günü açık havada yaptığımız bu etkinlikle biraz attık. Meslektaşlarımız, eş’ler ve çocukları birbiriyle kaynaştı. Ben etkinliklerimiz katılan tüm meslektaşlarıma bunun la birlikte kahvaltımıza katılarak kitaplarını imzalayan ve söyleşi ile bu güzel günü zenginleştiren  Prof. Dr. Özdemir Aktan ve Dr. Ali Özyurt’a çok teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

Viyolonsel Çello’su ile Doruk Vijdan, Kemanı ile Kerem Can Teomete, çaldıkları eserlerle etkinliğe renk kattığı Bahar Kahvaltısı’nda meze yarışması ve çekişmeli geçen tavla turnuvası yerini aldı. Dereceye girenler ödüllendirildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.