HEM İŞ HEM KAN BAĞIŞI

GÜNDEM 13.12.2018 - 13:54, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1277+ kez okundu.
 

HEM İŞ HEM KAN BAĞIŞI

  İstanbul’dan Adana’ya iş ziyaretine gelen firma yöneticileri Kızılay’a kan bağışladı.   ADANA / İstanbul’dan Adana’ya iş ziyaretine gelen Ayvaz A.Ş. Türkiye Yetkilisi Süleyman Alço ve firma yöneticileri, Kızılay’a kan bağışında bulundu.    İş ziyareti için geldikleri Adana’da Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı’yı ziyaret eden Eyüp Zengin, Müzeyyen Aydemir ve Burak Hamal, kan bağışında bulunarak, insani bir görevi yerine getirdiler.   Nazik ziyarete ve anlamlı bağışa teşekkür eden Başkan Ramazan Saygılı , “Adana'ya ayak basanın kan   bağışını almadan bırakmayız. Hem Adanalıları hem de memleketimizin her köşesinden dostları kan bağışına bekliyoruz" dedi.    Her zaman iş düşünmenin zaman zaman insanları  manevi konulardan uzaklaştırabildiğini belirten Saygılı, “İşimizin aralarına küçük hayır işleri serpiştirelim ki manevi mutluluk da yaşayalım. Manevi huzurun en güzel yolu da kan bağışlamaktır. Özellikle kış aylarında kan stoklarımız azaldığı için bu mevsimde yapılan bağışlar bizim için çok değerlidir” diye konuştu.   Süleyman Alço da, "Kızılay hepimiz için hizmetleri ile önemli bir sivil toplum kuruluşudur. Desteklemekten mutluluk duyuyoruz. Adana ziyaretimizde hem iş hem de bağış yapmış olduk.  Başkan Saygılı'ya özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.  

 

İstanbul’dan Adana’ya iş ziyaretine gelen firma yöneticileri

Kızılay’a kan bağışladı.

 

ADANA / İstanbul’dan Adana’ya iş ziyaretine gelen Ayvaz A.Ş. Türkiye Yetkilisi Süleyman Alço ve firma yöneticileri, Kızılay’a kan bağışında bulundu. 

 

İş ziyareti için geldikleri Adana’da Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı’yı ziyaret eden Eyüp Zengin, Müzeyyen Aydemir ve Burak Hamal, kan bağışında bulunarak, insani bir görevi yerine getirdiler.

 

Nazik ziyarete ve anlamlı bağışa teşekkür eden Başkan Ramazan Saygılı , “Adana'ya ayak basanın kan   bağışını almadan bırakmayız. Hem Adanalıları hem de memleketimizin her köşesinden dostları kan bağışına bekliyoruz" dedi. 

 

Her zaman iş düşünmenin zaman zaman insanları  manevi konulardan uzaklaştırabildiğini belirten Saygılı, “İşimizin aralarına küçük hayır işleri serpiştirelim ki manevi mutluluk da yaşayalım. Manevi huzurun en güzel yolu da kan bağışlamaktır. Özellikle kış aylarında kan stoklarımız azaldığı için bu mevsimde yapılan bağışlar bizim için çok değerlidir” diye konuştu.

 

Süleyman Alço da, "Kızılay hepimiz için hizmetleri ile önemli bir sivil toplum kuruluşudur. Desteklemekten mutluluk duyuyoruz. Adana ziyaretimizde hem iş hem de bağış yapmış olduk.  Başkan Saygılı'ya özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.