"HERKES ÜZERİNE DÜŞENİ YAPMALI"

17.10.2019 - 17:23, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1711+ kez okundu.
 

"HERKES ÜZERİNE DÜŞENİ YAPMALI"

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Seyhan, Yüreğir ve Sarıçam ilçelerinde yapımı devam eden okul inşaatlarında incelemelerde bulundu.
EN BÜYÜK İHTİYAÇ YETİŞMİŞ İNSAN GÜCÜ Demirtaş, "Ülkemizin en büyük ihtiyaçlarından birisi de iyi yetişmiş insan gücüdür, bu da ancak son teknoloji ile donatılmış çağdaş ve modern yapıda inşa edilmiş, okullarda eğitim almakla olur" dedi. Demirtaş, Seyhan ilçesi Akkapı Mahallesi'nde yapılacak olan 24 derslikli ilkokul inşaatını ziyaretinde, başarı çıtasının en yüksek seviyeye taşınması noktasında yapımı devam eden okulların bir an önce bitirilip eğitime kazandırılması için herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini söyledi.   KALKINMANIN TEMEL TAŞI Yüreğir ilçesi Yavuzlar ve Kazım Karabekir mahallelerinde yapımı süren okul inşaatlarını ziyaretin ardından Kazım Karabekir Mahallesindeki Yahya Kemal Beyatlı 100.Yıl İlkokuluna giden Vali Demirtaş,  "Ülkemizin kalkınması ve sanayileşmesinde en etkili temel taşlarından olan eğitime daha fazla kaynak ayıran ve genç nesillerimize modern şekilde donatılan eğitim öğretim yuvaları kazandıran devletimize ve hükümetimize de bir kez daha teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Seyhan, Yüreğir ve Sarıçam ilçelerinde yapımı devam eden okul inşaatlarında incelemelerde bulundu.

EN BÜYÜK İHTİYAÇ YETİŞMİŞ İNSAN GÜCÜ

Demirtaş, "Ülkemizin en büyük ihtiyaçlarından birisi de iyi yetişmiş insan gücüdür, bu da ancak son teknoloji ile donatılmış çağdaş ve modern yapıda inşa edilmiş, okullarda eğitim almakla olur" dedi. Demirtaş, Seyhan ilçesi Akkapı Mahallesi'nde yapılacak olan 24 derslikli ilkokul inşaatını ziyaretinde, başarı çıtasının en yüksek seviyeye taşınması noktasında yapımı devam eden okulların bir an önce bitirilip eğitime kazandırılması için herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini söyledi.  
KALKINMANIN TEMEL TAŞI
Yüreğir ilçesi Yavuzlar ve Kazım Karabekir mahallelerinde yapımı süren okul inşaatlarını ziyaretin ardından Kazım Karabekir Mahallesindeki Yahya Kemal Beyatlı 100.Yıl İlkokuluna giden Vali Demirtaş,  "Ülkemizin kalkınması ve sanayileşmesinde en etkili temel taşlarından olan eğitime daha fazla kaynak ayıran ve genç nesillerimize modern şekilde donatılan eğitim öğretim yuvaları kazandıran devletimize ve hükümetimize de bir kez daha teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.