HEYECANLI ADAYLAR BULACAĞIZ

SİYASET 18.09.2018 - 17:42, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1605+ kez okundu.
 

HEYECANLI ADAYLAR BULACAĞIZ

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ersagun Yücel:
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ersagun Yücel, yaklaşan yerel seçimler için yeni ve heyecanlı adaylar bulacaklarını söyledi.  Yücel, partisinin il başkanlığınca organize edilen Onbaşılar restorandaki yemeğe katılarak gazetecilerin sorularını cevapladı. Yücel, burada yaptığı konuşmada, İYİ Parti’nin yeni kurulan bir parti için olmasına rağmen büyük bir başarı yakaladığını bildirdi. Heyecanlı, bütün hedefi ülkesi olanların içinde olduğu bir parti kurduklarını anlatarak, kısa zamanda Hakkari’den Tekirdağ’a ulaştıklarını anlattı. Genel seçimlerde 5 milyon oy alarak yüzde 10’luk barajı aşıp 43 milletvekili çıkardıklarına dikkat çeken Yücel, yaklşan yerel seçimler için ise ilk etapta 30 ilde sahaya çıktıklarını bildirdi. Yücel, “İl ve ilçe teşkilatları, vatandaşlar ile sivil toplum kuruluşlarını dinleyip adaylık süreçlerini başlayacağız. İyi isimler bulmak istiyoruz. Türkiye genelindeki 1250 noktada iyi adaylarımız olacak ve en güzel yerleri alacağız. Belediyeciliğe üretken bir yapı kazandıracağız” diye konuştu.  GELECEĞE UMUTLA BAKAMAYIZ  İYİ Parti Adana milletvekili İsmail Koncuk, Türkiye’de iktidarın artık sorunlara çözüm üretemediğini ileri sürerek, “AKP, Türkiye’yi içinden çıkılmaz problemlerle karşı karşıya bırakmıştır” dedi. Türkiye’nin bugün ekonomik problemleri çözemediğini ve sanayicinin de bundan rahatsız olduğunu anlatan Koncuk, işsizliğin her geçen gün arttığını, enflasyonun yüzde 17,90’a çıktığını anlattı. Koncuk, “Türkiye bu ekonomik tabloyla geleceğe umutla bakamaz. Ekonominin kurallarını sıkı sıkı takip etmek ve dünyanın karşısına güven veren bir tabloyla çıkmak zorundayız” diye konuştu.  YEREL SEÇİMLERE HAZIRLIK YAPIYORUZ İYİ Parti Adana milletvekili M. Metanet Çulhaoğlu da yeni bir siyasi partinin 43 milletvekili parlamentoya göndermesini büyük başarı olarak niteledi. İYİ Parti’nin yaklaşan yerel seçimler için hazırlandığını anlatan Çulhaoğlu, “Her ilin sorunları tespit edeceğiz. Sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarla görüşmelerimizi sürecek” dedi.  İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu ise yeniden atanması dolayısıyla genel merkez yöneticilerine teşekkür etti. Boyvadaoğlu, yerel seçimlerde başarılı bir sonuç almayı umduklarını belirterek, “Bütün ilçeleri kazanmak gönlümüzden geçiyor. Ancak Adana’da 5-6 ilçeyi alabileceğimizi düşünüyoruz. Adaylar konusunda görüşmeler var. Ancak seçim dönemine yeni başladık, en doğru olanını gerçekleştireceğiz, süreç istiyor fazla acele etmek istemiyoruz” dedi.
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ersagun Yücel:

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ersagun Yücel, yaklaşan yerel seçimler için yeni ve heyecanlı adaylar bulacaklarını söyledi. 

Yücel, partisinin il başkanlığınca organize edilen Onbaşılar restorandaki yemeğe katılarak gazetecilerin sorularını cevapladı. Yücel, burada yaptığı konuşmada, İYİ Parti’nin yeni kurulan bir parti için olmasına rağmen büyük bir başarı yakaladığını bildirdi. Heyecanlı, bütün hedefi ülkesi olanların içinde olduğu bir parti kurduklarını anlatarak, kısa zamanda Hakkari’den Tekirdağ’a ulaştıklarını anlattı. Genel seçimlerde 5 milyon oy alarak yüzde 10’luk barajı aşıp 43 milletvekili çıkardıklarına dikkat çeken Yücel, yaklşan yerel seçimler için ise ilk etapta 30 ilde sahaya çıktıklarını bildirdi. Yücel, “İl ve ilçe teşkilatları, vatandaşlar ile sivil toplum kuruluşlarını dinleyip adaylık süreçlerini başlayacağız. İyi isimler bulmak istiyoruz. Türkiye genelindeki 1250 noktada iyi adaylarımız olacak ve en güzel yerleri alacağız. Belediyeciliğe üretken bir yapı kazandıracağız” diye konuştu. 
GELECEĞE UMUTLA BAKAMAYIZ 
İYİ Parti Adana milletvekili İsmail Koncuk, Türkiye’de iktidarın artık sorunlara çözüm üretemediğini ileri sürerek, “AKP, Türkiye’yi içinden çıkılmaz problemlerle karşı karşıya bırakmıştır” dedi. Türkiye’nin bugün ekonomik problemleri çözemediğini ve sanayicinin de bundan rahatsız olduğunu anlatan Koncuk, işsizliğin her geçen gün arttığını, enflasyonun yüzde 17,90’a çıktığını anlattı. Koncuk, “Türkiye bu ekonomik tabloyla geleceğe umutla bakamaz. Ekonominin kurallarını sıkı sıkı takip etmek ve dünyanın karşısına güven veren bir tabloyla çıkmak zorundayız” diye konuştu. 
YEREL SEÇİMLERE HAZIRLIK YAPIYORUZ
İYİ Parti Adana milletvekili M. Metanet Çulhaoğlu da yeni bir siyasi partinin 43 milletvekili parlamentoya göndermesini büyük başarı olarak niteledi. İYİ Parti’nin yaklaşan yerel seçimler için hazırlandığını anlatan Çulhaoğlu, “Her ilin sorunları tespit edeceğiz. Sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarla görüşmelerimizi sürecek” dedi. 
İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu ise yeniden atanması dolayısıyla genel merkez yöneticilerine teşekkür etti. Boyvadaoğlu, yerel seçimlerde başarılı bir sonuç almayı umduklarını belirterek, “Bütün ilçeleri kazanmak gönlümüzden geçiyor. Ancak Adana’da 5-6 ilçeyi alabileceğimizi düşünüyoruz. Adaylar konusunda görüşmeler var. Ancak seçim dönemine yeni başladık, en doğru olanını gerçekleştireceğiz, süreç istiyor fazla acele etmek istemiyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.