HİBE MALZEMELERLE RESİM YAPIP, SERGİ AÇTILAR

23.01.2018 - 12:51, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1519+ kez okundu.
 

HİBE MALZEMELERLE RESİM YAPIP, SERGİ AÇTILAR

    ADANA / Adana’nın Yumurtalık ilçesine bağlı Kaldırım Köyü İlköğretim okulu ikinci kademe öğrencileri, okulun en eski mezunlarından sanayici işadamı Zahit Balbay’ın hibe ettiği malzemelerle yaptıkları resimleri düzenledikleri sergide sanatseverlerin beğenisine sundular.   Okul binasındaki serginin açılışına; Yumurtalık Kaymakamı Asalet Karabulut, Yumurtalık Belediye Başkanı Türkeş Filik, Yumurtalık İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Emre, Jandarma Komutanı Ümit Yolu, Okul Müdürü Mehmet Arif Velioğlu,  öğretmen, öğrenciler ve çok sayıda veli ile sanatseverler katıldı.   Zahit Alüminyum sponsorluğundaki sergiyi gezen davetlilere çizdikleri resimler hakkında bilgi veren öğrencilerin daha çok doğa ve insan resimlerinin yanı sıra kendi iç dünyalarını yansıtan çizgilere yer verdikleri gözlendi. Serginin yoğun ilgi görmesinden duydukları mutluluğu dile getiren öğrenciler, Görsel Sanatlar Dersine malzeme desteği sağlayarak kendilerine bu imkanı sunan Zahit Alüminyum Yönetim Kurulu Başkanı Zahit Balbay’a teşekkür ettiler.  

 

 

ADANA / Adana’nın Yumurtalık ilçesine bağlı Kaldırım Köyü İlköğretim okulu ikinci kademe öğrencileri, okulun en eski mezunlarından sanayici işadamı Zahit Balbay’ın hibe ettiği malzemelerle yaptıkları resimleri düzenledikleri sergide sanatseverlerin beğenisine sundular.

 

Okul binasındaki serginin açılışına; Yumurtalık Kaymakamı Asalet Karabulut, Yumurtalık Belediye Başkanı Türkeş Filik, Yumurtalık İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Emre, Jandarma Komutanı Ümit Yolu, Okul Müdürü Mehmet Arif Velioğlu,  öğretmen, öğrenciler ve çok sayıda veli ile sanatseverler katıldı.

 

Zahit Alüminyum sponsorluğundaki sergiyi gezen davetlilere çizdikleri resimler hakkında bilgi veren öğrencilerin daha çok doğa ve insan resimlerinin yanı sıra kendi iç dünyalarını yansıtan çizgilere yer verdikleri gözlendi. Serginin yoğun ilgi görmesinden duydukları mutluluğu dile getiren öğrenciler, Görsel Sanatlar Dersine malzeme desteği sağlayarak kendilerine bu imkanı sunan Zahit Alüminyum Yönetim Kurulu Başkanı Zahit Balbay’a teşekkür ettiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.