Hibrit mısır tohumu satın alınacak

GÜNDEM 25.01.2021 - 17:28, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2481+ kez okundu.
 

Hibrit mısır tohumu satın alınacak

  Basın İlan Kurumu'nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr'de yayınlanan ilana göre, Çukurova Tarım İşletmesi Müdürlüğü’nce işletmenin  ekilişlerinde kullanılmak üzere ihtiyaç duyulan Hibrit Mısır tohumu alımı Kapalı Zarf Teklif Alma Usulü ile ihale edilecek.  İhale Tarihi ve Saati 03.02.2021 günü saat 15.00 olarak açıklandı.  Detaylı bilgi için tıklayınız. https://www.ilan.gov.tr/ilan/731055/ihale-duyurulari/mal-alim-ihaleleri/hibrit-misir-tohumu-satin-alinacaktir

 

Basın İlan Kurumu'nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr'de yayınlanan ilana göre, Çukurova Tarım İşletmesi Müdürlüğü’nce işletmenin  ekilişlerinde kullanılmak üzere ihtiyaç duyulan Hibrit Mısır tohumu alımı Kapalı Zarf Teklif Alma Usulü ile ihale edilecek. 
İhale Tarihi ve Saati 03.02.2021 günü saat 15.00 olarak açıklandı. 

Detaylı bilgi için tıklayınız.
https://www.ilan.gov.tr/ilan/731055/ihale-duyurulari/mal-alim-ihaleleri/hibrit-misir-tohumu-satin-alinacaktir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.