HİZMETLERE ELBİRLİĞİYLE YENİLERİNİ EKLEYECEĞİZ

GÜNDEM 06.04.2020 - 17:13, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2036+ kez okundu.
 

HİZMETLERE ELBİRLİĞİYLE YENİLERİNİ EKLEYECEĞİZ

Ceyhan’ın ilk kadın belediye başkanı Erdem:
  Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, “Bir yıldan bu yana yapılan hizmetlere yenilerini ekleyip hizmet bayrağını yukarılara taşıyacağız” dedi.     BİRLİĞİMİZİ KİMSE BOZAMAZ  Geçen yıl yapılan yerel seçimlerle başkanlığı kazanan Kadir Aydar’ın mazbatasının bir yıl sonra Yüksek Seçim Kurulu’nca iptal edilmesinin ardından; Ceyhan Belediye Meclisi’nce yapılan seçimle başkanlığı göğüsleyen Millet ittifakı adayı CHP’li Hülya Erdem, kendisine destek verenlere teşekkür etti. Erdem, Ceyhan’da gelişimin, ilerlemenin önünde yaratılan her türlü engeli güç birliği ve hizmet aşkıyla yenmeye kararlı olduğunu söyledi. Erdem, “Ceyhan halkının teveccühü olduğu sürece birliğimizi, bütünlüğümüzü kimse bozamaz” dedi.  KADİR AYDAR GİBİ ÇALIŞACAĞIM Erdem, seçildiği günden bu yana gecesini gündüzüne katıp çalışan, kuzeyden güneye, doğudan batıya Ceyhan’ın her köşesine aynı hizmeti götürmek için çaba gösteren Kadir Aydar gibi Ceyhan’da derman belediyecilik anlayışını devam ettireceklerini bildirdi. Erdem, “Bir yıldır Ceyhan’da yapılan hizmetlere yenilerini ekleyip arkadaşlarımızla birlikte hizmet bayrağını daha yukarılara taşıyacağız. Biz, biriz ve beraberiz. Daha da güçlendik, kenetlendik.  Daha önce olduğu gibi bugün de Ceyhan’ın için, Ceyhan’ın aydınlık geleceği için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Ceyhan’ın ilk kadın belediye başkanı Erdem:

 


Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, “Bir yıldan bu yana yapılan hizmetlere yenilerini ekleyip hizmet bayrağını yukarılara taşıyacağız” dedi.    
BİRLİĞİMİZİ KİMSE BOZAMAZ 
Geçen yıl yapılan yerel seçimlerle başkanlığı kazanan Kadir Aydar’ın mazbatasının bir yıl sonra Yüksek Seçim Kurulu’nca iptal edilmesinin ardından; Ceyhan Belediye Meclisi’nce yapılan seçimle başkanlığı göğüsleyen Millet ittifakı adayı CHP’li Hülya Erdem, kendisine destek verenlere teşekkür etti. Erdem, Ceyhan’da gelişimin, ilerlemenin önünde yaratılan her türlü engeli güç birliği ve hizmet aşkıyla yenmeye kararlı olduğunu söyledi. Erdem, “Ceyhan halkının teveccühü olduğu sürece birliğimizi, bütünlüğümüzü kimse bozamaz” dedi. 
KADİR AYDAR GİBİ ÇALIŞACAĞIM
Erdem, seçildiği günden bu yana gecesini gündüzüne katıp çalışan, kuzeyden güneye, doğudan batıya Ceyhan’ın her köşesine aynı hizmeti götürmek için çaba gösteren Kadir Aydar gibi Ceyhan’da derman belediyecilik anlayışını devam ettireceklerini bildirdi. Erdem, “Bir yıldır Ceyhan’da yapılan hizmetlere yenilerini ekleyip arkadaşlarımızla birlikte hizmet bayrağını daha yukarılara taşıyacağız. Biz, biriz ve beraberiz. Daha da güçlendik, kenetlendik.  Daha önce olduğu gibi bugün de Ceyhan’ın için, Ceyhan’ın aydınlık geleceği için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.