HOŞGELDİN RAMAZAN!

EKONOMİ 22.04.2020 - 11:37, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2308+ kez okundu.
 

HOŞGELDİN RAMAZAN!

Anadolu Aslanları Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan, Ramazan ayı dolayısıyla basın açıklamasında bulundu. “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise cehennemden kurtuluş olan mübarek Ramazan ayını Peygamber Efendimizin tabiriyle ‘ümmetin ayı’na erişmenin buruk mutluluğunu yaşıyoruz. Ruhumuzu ve bedenimizi terbiye edeceğimiz bu ayda; komşularımız, yakın akrabalarımız ve ihtiyaç sahipleri içinde bulunduğumuz şu zor günlerde her zamankinden daha fazla hatırlanmalıdır. Dünya’yı etkisi altına alan ve herkesi evlerine çekilmeye mecbur bırakan Koronavirüs salgını nedeniyle bu Ramazan ayında camilerimizde maalesef bir araya gelemeyeceğiz. Her Ramazan ayında camilerimizde cemaatle kıldığımız teravih namazını bu sene ailemiz, eşimiz ve çocuklarımızla evde cemaat olma fırsatı meydana getirdi. Evde cemaat olmanın yaşattığı o eşsiz atmosfer sayesinde bu ayı en güzel şekilde değerlendirerek inşallah günahlardan arınmış bir şekilde bayrama erişeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle mübarek Ramazan ayının, içerisinde bulunduğumuz bu sıkıntılı dönemden kurtulmamıza vesile olmasını, tekrardan huzurlu ve sağlıklı günlerimize kavuşmayı yüce Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

Anadolu Aslanları Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan, Ramazan ayı dolayısıyla basın açıklamasında bulundu.

“Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise cehennemden kurtuluş olan mübarek Ramazan ayını Peygamber Efendimizin tabiriyle ‘ümmetin ayı’na erişmenin buruk mutluluğunu yaşıyoruz. Ruhumuzu ve bedenimizi terbiye edeceğimiz bu ayda; komşularımız, yakın akrabalarımız ve ihtiyaç sahipleri içinde bulunduğumuz şu zor günlerde her zamankinden daha fazla hatırlanmalıdır.

Dünya’yı etkisi altına alan ve herkesi evlerine çekilmeye mecbur bırakan Koronavirüs salgını nedeniyle bu Ramazan ayında camilerimizde maalesef bir araya gelemeyeceğiz. Her Ramazan ayında camilerimizde cemaatle kıldığımız teravih namazını bu sene ailemiz, eşimiz ve çocuklarımızla evde cemaat olma fırsatı meydana getirdi. Evde cemaat olmanın yaşattığı o eşsiz atmosfer sayesinde bu ayı en güzel şekilde değerlendirerek inşallah günahlardan arınmış bir şekilde bayrama erişeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle mübarek Ramazan ayının, içerisinde bulunduğumuz bu sıkıntılı dönemden kurtulmamıza vesile olmasını, tekrardan huzurlu ve sağlıklı günlerimize kavuşmayı yüce Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.