İçerde'nin 22. Bölüm 2. Fragmanında Eylem, Mert İle İlgili Her Şeyi Öğreniyor

MAGAZİN 20.02.2017 - 13:50, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2433+ kez okundu.
 

İçerde'nin 22. Bölüm 2. Fragmanında Eylem, Mert İle İlgili Her Şeyi Öğreniyor

  Show TV'nin heyecanla beklenen dizisi "İçerde"nin 22. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Eylem, sevgilisi Mert'in Celal Baba ile çalıştığını öğreniyor. Pazartesi akşamlarının reyting rekortmeni "İçerde" dizisinin heyecanla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Eylem, Mert'in Celal Baba için çalıştığını öğrenip Mert'e hesap soruyor. EYLEM HER ŞEYİ ÖĞRENİYOR İçerde dizisinin heyecanla beklenen bölümünde Mert'in Celal Baba için çalıştığını gören Eylem, Mert'ten hesap soruyor. DİZİYE TUBA ÜNSAL DAHİL OLDU Dizinin yeni bölüm fragmanında sürpriz bir isim dahil oldu. Güzel oyuncu Tuba Ünsal "İçerde" dizisinde rol alacak. 

 

Show TV'nin heyecanla beklenen dizisi "İçerde"nin 22. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Eylem, sevgilisi Mert'in Celal Baba ile çalıştığını öğreniyor.

Pazartesi akşamlarının reyting rekortmeni "İçerde" dizisinin heyecanla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Eylem, Mert'in Celal Baba için çalıştığını öğrenip Mert'e hesap soruyor.

EYLEM HER ŞEYİ ÖĞRENİYOR

İçerde dizisinin heyecanla beklenen bölümünde Mert'in Celal Baba için çalıştığını gören Eylem, Mert'ten hesap soruyor.

DİZİYE TUBA ÜNSAL DAHİL OLDU

Dizinin yeni bölüm fragmanında sürpriz bir isim dahil oldu. Güzel oyuncu Tuba Ünsal "İçerde" dizisinde rol alacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.