İGSAŞ, Adana’da iş ortaklarıyla iftar yemeğinde buluştu

GÜNDEM 22.05.2019 - 13:06, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1994+ kez okundu.
 

İGSAŞ, Adana’da iş ortaklarıyla iftar yemeğinde buluştu

Tarım sektörünün önemli oyuncularından İGSAŞ, Mübarek Ramazan ayı vesilesiyle 17 Mayıs tarihinde Adana Sheraton Hotel’de düzenlediği iftar davetinde İGSAŞ çalışanları ve bayileriyle ile bir araya geldi… Türkiye’de tarım sektörünün öncü firmalarından İGSAŞ ev sahipliğinde Ramazan ayı dolayısıyla her yıl düzenlenen ve artık geleneksel hale gelen iftar yemeği bu yıl 17 Mayıs tarihinde Adana Sheraton Hotel’de yapıldı. İGSAŞ yöneticilerinin yanı sıra başta Adana olmak üzere bölge bayilerin katımıyla birlikte 100’e yakın davetlinin ağırlandığı organizasyonda Ramazan sofrasının bereketi birlikte yaşandı.   İftar öncesi gecenin anlam ve önemine ilişkin açıklama yapan Yıldızlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Hakkı Yıldız, “İftar sofraları birlik, beraberlik ve kardeşlik bağlarımızı güçlendirdiğimiz çok özel zamanlar. Mübarek Ramazan ayı vesilesiyle bizi biz yapan, bu günlere gelmemizde büyük emekleri olan başta bayilerimizle, iş ortaklarımızla iftar sofrasının bereketini birlikte yaşamış olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu vesile ile bizimle birlikte olan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Tarım sektörünün önemli oyuncularından İGSAŞ, Mübarek Ramazan ayı vesilesiyle 17 Mayıs tarihinde Adana Sheraton Hotel’de düzenlediği iftar davetinde İGSAŞ çalışanları ve bayileriyle ile bir araya geldi…

Türkiye’de tarım sektörünün öncü firmalarından İGSAŞ ev sahipliğinde Ramazan ayı dolayısıyla her yıl düzenlenen ve artık geleneksel hale gelen iftar yemeği bu yıl 17 Mayıs tarihinde Adana Sheraton Hotel’de yapıldı. İGSAŞ yöneticilerinin yanı sıra başta Adana olmak üzere bölge bayilerin katımıyla birlikte 100’e yakın davetlinin ağırlandığı organizasyonda Ramazan sofrasının bereketi birlikte yaşandı.

 

İftar öncesi gecenin anlam ve önemine ilişkin açıklama yapan Yıldızlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Hakkı Yıldız, “İftar sofraları birlik, beraberlik ve kardeşlik bağlarımızı güçlendirdiğimiz çok özel zamanlar. Mübarek Ramazan ayı vesilesiyle bizi biz yapan, bu günlere gelmemizde büyük emekleri olan başta bayilerimizle, iş ortaklarımızla iftar sofrasının bereketini birlikte yaşamış olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu vesile ile bizimle birlikte olan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.