İLK MAÇTA MUTLUYUZ!

SPOR 14.09.2020 - 14:58, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2325+ kez okundu.
 

İLK MAÇTA MUTLUYUZ!

Adana Demirspor deplasmanda Bursaspor’u, Adanaspor sahasında İstanbulspor’u yenmeyi başardı.
    TFF 1. Lig’in ilk haftasına, Adana’nın iki takımı da galibiyetle başladı. Adana Demirspor, deplasmanda Bursaspor'u mağlup etti, Adanaspor da kendi sahasında İstanbulspor'u yenmeyi başardı. Mavi lacivertliler, Bursaspor karşısında maçın 8. dakikasında Ali Akman’ın attığı golle 1-0 yenik başladı. İlk yarı bu skorla biterken Adana Demirspor ikinci yarıya atak başladı. Mavi lacivertliler 48. dakikada Mehmet Akyüz’ün golüyle denge getirdi: 1-1. Karşılaşmanın 68. dakikasında Mehmet Akyüz ikinci golü kaydetti. 79. dakikada ise Hasan Kılıç maçın skorunu belirledi: 3-1. Teknik Direktör Ümit Özat, Bursa galibiyetinin önemli olduğunu belirterek, ilk haftaya iyi başlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Turuncu beyazlılar ise 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda İstanbulspor’u ağırladı. Adanaspor, 52. dakikada Tevfik Altındağ’ın golüyle rakibini 1-0 mağlup etmeyi başardı. Maçta, Adanasporlu oyuncular Bagayoko, Ozegovic ve Canberk Dilaver sarı kart gördü.
Adana Demirspor deplasmanda Bursaspor’u, Adanaspor sahasında İstanbulspor’u yenmeyi başardı.

 

 

TFF 1. Lig’in ilk haftasına, Adana’nın iki takımı da galibiyetle başladı. Adana Demirspor, deplasmanda Bursaspor'u mağlup etti, Adanaspor da kendi sahasında İstanbulspor'u yenmeyi başardı.

Mavi lacivertliler, Bursaspor karşısında maçın 8. dakikasında Ali Akman’ın attığı golle 1-0 yenik başladı. İlk yarı bu skorla biterken Adana Demirspor ikinci yarıya atak başladı. Mavi lacivertliler 48. dakikada Mehmet Akyüz’ün golüyle denge getirdi: 1-1.

Karşılaşmanın 68. dakikasında Mehmet Akyüz ikinci golü kaydetti. 79. dakikada ise Hasan Kılıç maçın skorunu belirledi: 3-1. Teknik Direktör Ümit Özat, Bursa galibiyetinin önemli olduğunu belirterek, ilk haftaya iyi başlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Turuncu beyazlılar ise 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda İstanbulspor’u ağırladı. Adanaspor, 52. dakikada Tevfik Altındağ’ın golüyle rakibini 1-0 mağlup etmeyi başardı. Maçta, Adanasporlu oyuncular Bagayoko, Ozegovic ve Canberk Dilaver sarı kart gördü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.