İLLÜSTRATÖRLER PLATFORMU ULUSLARARASI KADIKÖY FESTİVALİ’NDE

22.08.2019 - 12:57, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2246+ kez okundu.
 

İLLÜSTRATÖRLER PLATFORMU ULUSLARARASI KADIKÖY FESTİVALİ’NDE

  İllüstrasyon alanında sektörü desteklemek amacıyla kurulan sosyal girişim projesi “İllüstratörler Platformu”, KADFEST Uluslararası Kadıköy Festivali kapsamında bu yıl 22-27 Ağustos tarihleri arasında ilki düzenlenen Çizgi ve Sahaf Günleri’nde yer alıyor.   İstanbul Kadıköy Lisesi’nde gerçekleşecek etkinlikte İllüstratörler Platformu, illüstratörler ve çizim meraklılarıyla bir araya gelerek platform hakkında detaylı bilgiler paylaşacak ve katılımcılarla platformu geliştirmek adına fikir alışverişi yapacak.   Uluslararası arenada da görünür bir ortam sağlamayı hedefleyen platform, yurtiçi ve yurtdışında illüstratörlerin yazar, yayıncı, reklam ajansı, kurumsal müşteri ve benzeri iş ortaklarıyla arasındaki sinerjinin güçlenmesi sağlarken, kendini geliştirmek isteyen herkesin katılabileceği akademik bir ortam da yaratmayı amaçlıyor.

 

İllüstrasyon alanında sektörü desteklemek amacıyla kurulan sosyal girişim projesi “İllüstratörler Platformu”, KADFEST Uluslararası Kadıköy Festivali kapsamında bu yıl 22-27 Ağustos tarihleri arasında ilki düzenlenen Çizgi ve Sahaf Günleri’nde yer alıyor.

 

İstanbul Kadıköy Lisesi’nde gerçekleşecek etkinlikte İllüstratörler Platformu, illüstratörler ve çizim meraklılarıyla bir araya gelerek platform hakkında detaylı bilgiler paylaşacak ve katılımcılarla platformu geliştirmek adına fikir alışverişi yapacak.

 

Uluslararası arenada da görünür bir ortam sağlamayı hedefleyen platform, yurtiçi ve yurtdışında illüstratörlerin yazar, yayıncı, reklam ajansı, kurumsal müşteri ve benzeri iş ortaklarıyla arasındaki sinerjinin güçlenmesi sağlarken, kendini geliştirmek isteyen herkesin katılabileceği akademik bir ortam da yaratmayı amaçlıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.