İmtiyazlı 5 evin ardından meclis üyesi için asfalt!

GÜNDEM 11.09.2020 - 14:58, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2694+ kez okundu.
 

İmtiyazlı 5 evin ardından meclis üyesi için asfalt!

    Adana'da Büyükşehir Belediyesi'nin, Karataş ilçesi meclis üyesi CHP'li Savaş Elçi'nin lokantasına özel asfalt yol yaptırdığı ortaya çıktı. Geçen hafta da belediye, bozuk köy yollarını asfaltlamak yerine Küçükkarataş’ta imtiyazlı 5 ev yolunu yaptırınca muhtar, belediye işçisini tabancayla rehin almıştı.   Sosyal medyaya düşen görüntüde, Küçük Karataş mahallesi muhtarı Mehmet Akif Işık, onlarca köy yolu yerine 5 evin bulunduğu bir yolun istek üzerine yapıldığını ileri sürerek, Büyükşehir Belediyesi yol ekiplerinden bir kişiyi silahla rehin aldı. Bu kişinin karın boşluğuna tabanca dayadığı görülen muhtar, bir müddet bağırıp rehin aldığı kişiyi çekerek götürüyordu. Bu arada, olayın yaşanmasına yol açan Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin yolunu yaptırdığı 5 ayrıcalıklı kişinin kimler henüz bilinmiyor. Ancak geçtiğimiz gün Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin Karataş ilçesi meclis üyesi CHP'li Savaş Elçi'nin lokantasına özel asfalt yol yaptırdığı belirlendi. Büyükşehir Belediyesi'nin "şahsa özel" uygulamalara ne zamana kadar devam edeceği merak ediliyor.

 

 

Adana'da Büyükşehir Belediyesi'nin, Karataş ilçesi meclis üyesi CHP'li Savaş Elçi'nin lokantasına özel asfalt yol yaptırdığı ortaya çıktı. Geçen hafta da belediye, bozuk köy yollarını asfaltlamak yerine Küçükkarataş’ta imtiyazlı 5 ev yolunu yaptırınca muhtar, belediye işçisini tabancayla rehin almıştı.

 

Sosyal medyaya düşen görüntüde, Küçük Karataş mahallesi muhtarı Mehmet Akif Işık, onlarca köy yolu yerine 5 evin bulunduğu bir yolun istek üzerine yapıldığını ileri sürerek, Büyükşehir Belediyesi yol ekiplerinden bir kişiyi silahla rehin aldı. Bu kişinin karın boşluğuna tabanca dayadığı görülen muhtar, bir müddet bağırıp rehin aldığı kişiyi çekerek götürüyordu.

Bu arada, olayın yaşanmasına yol açan Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin yolunu yaptırdığı 5 ayrıcalıklı kişinin kimler henüz bilinmiyor. Ancak geçtiğimiz gün Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin Karataş ilçesi meclis üyesi CHP'li Savaş Elçi'nin lokantasına özel asfalt yol yaptırdığı belirlendi. Büyükşehir Belediyesi'nin "şahsa özel" uygulamalara ne zamana kadar devam edeceği merak ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.