iPhone 8 Lansmanı 19 Ekim’de Adana Optimum’da

16.10.2017 - 14:05, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1846+ kez okundu.
 

iPhone 8 Lansmanı 19 Ekim’de Adana Optimum’da

  İphone 8 ilk kez Adana Optimum Alışveriş Merkezi’nde görücüye çıkıyor. Apple'ın 12 Eylül'de ABD’de dünyaya tanıttığı yeni modeli iPhone 8’in 19 Ekim Perşembe günü Adana Optimum AVM’de lansmanı yapılacak.   Alışveriş, moda, lezzet ve eğlencenin her rengini bir arada bulunduran Adana Optimum Alışveriş Merkezi, yine heyecanı zirvede tutuyor. Akıllı telefon tutkunlarının büyük merak ve heyecanla beklediği iPhone lansmanı, 19 Ekim Perşembe günü Medya Markt’ın Adana Optimum AVM’deki mağazasında yapılacak. Apple'ın 12 Eylül'de ABD’de dünyaya tanıttığı yeni modeli iPhone 8’in Türkiye’de satışa sunulacağı tarihe sayılı günler kaldı. 20 Ekim’de Türkiye piyasasında müşterilerle buluşacak İphone 8, tüm tasarım ve teknik özellikleriyle Adana Optimum’daki Medya Markt’ta meraklılarına tanıtılacak.  Avrupa’nın bir numaralı elektronik perakendecisi Medya Markt, Apple’ın iddialı serisi İPhone 8’in lansmanı için tüm hazırlıklarını tamamladı. Moda, lezzet ve eğlencenin bir numaralı adresi Adana Optimum AVM, 19 Ekim Perşembe günü, “İphone 8 lansmanına özel” kapanış saatini 22.00’den 24.00’e kadar uzattı.  Apple'ın iPhone serisinin 8. versiyonunun “yeni cam tasarımı ve kablosuz şarj”    gibi teknik ve tasarımsal tüm özelliklerinin meraklılarına tanıtılacağı lansman saat 22.00’de başlayacak.

 

İphone 8 ilk kez Adana Optimum Alışveriş Merkezi’nde görücüye çıkıyor. Apple'ın 12 Eylül'de ABD’de dünyaya tanıttığı yeni modeli iPhone 8’in 19 Ekim Perşembe günü Adana Optimum AVM’de lansmanı yapılacak.

 

Alışveriş, moda, lezzet ve eğlencenin her rengini bir arada bulunduran Adana Optimum Alışveriş Merkezi, yine heyecanı zirvede tutuyor. Akıllı telefon tutkunlarının büyük merak ve heyecanla beklediği iPhone lansmanı, 19 Ekim Perşembe günü Medya Markt’ın Adana Optimum AVM’deki mağazasında yapılacak.

Apple'ın 12 Eylül'de ABD’de dünyaya tanıttığı yeni modeli iPhone 8’in Türkiye’de satışa sunulacağı tarihe sayılı günler kaldı. 20 Ekim’de Türkiye piyasasında müşterilerle buluşacak İphone 8, tüm tasarım ve teknik özellikleriyle Adana Optimum’daki Medya Markt’ta meraklılarına tanıtılacak. 

Avrupa’nın bir numaralı elektronik perakendecisi Medya Markt, Apple’ın iddialı serisi İPhone 8’in lansmanı için tüm hazırlıklarını tamamladı. Moda, lezzet ve eğlencenin bir numaralı adresi Adana Optimum AVM, 19 Ekim Perşembe günü, “İphone 8 lansmanına özel” kapanış saatini 22.00’den 24.00’e kadar uzattı.

 Apple'ın iPhone serisinin 8. versiyonunun “yeni cam tasarımı ve kablosuz şarj”    gibi teknik ve tasarımsal tüm özelliklerinin meraklılarına tanıtılacağı lansman saat 22.00’de başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.