İPLE YÜZ GERME İLE YILLARA MEYDAN OKUYUN !

SAĞLIK-YAŞAM 05.10.2019 - 12:16, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2226+ kez okundu.
 

İPLE YÜZ GERME İLE YILLARA MEYDAN OKUYUN !

  Medikal Estetik Uzmanı Dr.Meltem Ayran iple yüz germe konusunda önemli bilgiler verdi.   Ameliyatsız gençleştirme işlemleri gün geçtikçe yaygınlaşmaya başladı.Medikal Estetik Hekimi olarak konsantrasyonum cildi yenileyen uygulamalar. İp uygulamaları en sevdiğim uygulamalar arasında, bunun nedenlerinden biri örneğin askılama işlemiyle yüzde ameliyat dışında başka bir yöntemle olmayacak şekilde kaldırma etkisi oluşturabiliriz.  Fiziksel kaldırma etkisinin yanında ipler vücutta eriyene kadar kollajen salınımını devam ettirmesi antiaging etkiyi bize anlatıyor.   Ben seçtiğim uygulamalarda mümkünse birden fazla faydayı hedefliyorum. Örneğin, yüzünüzde sarkma şikayeti var. Yaşınıza ve sarkma derecesine göre ameliyat ya da ameliyatsız işlemler tercih edilebilir. Yaşınızda genç olduğu için sizde ip uygulamasını seçtik. İple o an sizi en çok rahatsız eden sarkma şikayetinizi toparlayabiliriz ve aynı zamanda cildin sıkılaşmasını ve kalitesinin artmasını sağlayabiliriz. Bu şekilde birden fazla fayda elde etmiş oluruz.    Dr.Meltem Ayran sözlerine şöyle devam ediyor ;   İp uygulaması doğru endikasyonu olan her yaştaki hasta için uygundur. 80 yaşındaki hastanın bile vücuduna güvenle bırakılır.   Kalıcılık ipin cinsine göre 2-5 yıl arasında değişkenlik gösterir. Erkek hastalarda son yıllarda ip uygulamalarını tercih etmeye başladı. Ben vücutta eriyen ipleri kullanıyorum ve 7-8 yıldır ip uyguluyorum.  İplerin farklı formları var, onları farklı konfigürasyonda yerleştirerek sanki cilt altında ağ örüyormuşuz gibi bir destek doku oluşturabiliriz. Burun kaldırmada, dudak kenarı çizgilerinin iyileştirilmesinde, gözaltında, boyun çizgilerinde, dekoltede, kaş kaldırmada ve vücutta da ipler kullanılır.    Dr.Meltem Ayran son olarak şunları belirtti; 5 yıl öncesinde daha çok 50 yaş üstünde ip uygularken şimdi daha genç yaşlarda ip kullanarak daha az dolgu uygulaması yapıyorum.  

 

Medikal Estetik Uzmanı Dr.Meltem Ayran iple yüz germe konusunda önemli bilgiler verdi.

 

Ameliyatsız gençleştirme işlemleri gün geçtikçe yaygınlaşmaya başladı.Medikal Estetik Hekimi olarak konsantrasyonum cildi yenileyen uygulamalar. İp uygulamaları en sevdiğim uygulamalar arasında, bunun nedenlerinden biri örneğin askılama işlemiyle yüzde ameliyat dışında başka bir yöntemle olmayacak şekilde kaldırma etkisi oluşturabiliriz.  Fiziksel kaldırma etkisinin yanında ipler vücutta eriyene kadar kollajen salınımını devam ettirmesi antiaging etkiyi bize anlatıyor.

 

Ben seçtiğim uygulamalarda mümkünse birden fazla faydayı hedefliyorum. Örneğin, yüzünüzde sarkma şikayeti var. Yaşınıza ve sarkma derecesine göre ameliyat ya da ameliyatsız işlemler tercih edilebilir. Yaşınızda genç olduğu için sizde ip uygulamasını seçtik. İple o an sizi en çok rahatsız eden sarkma şikayetinizi toparlayabiliriz ve aynı zamanda cildin sıkılaşmasını ve kalitesinin artmasını sağlayabiliriz. Bu şekilde birden fazla fayda elde etmiş oluruz.

 

 Dr.Meltem Ayran sözlerine şöyle devam ediyor ;

 

İp uygulaması doğru endikasyonu olan her yaştaki hasta için uygundur. 80 yaşındaki hastanın bile vücuduna güvenle bırakılır.

 

Kalıcılık ipin cinsine göre 2-5 yıl arasında değişkenlik gösterir. Erkek hastalarda son yıllarda ip uygulamalarını tercih etmeye başladı.

Ben vücutta eriyen ipleri kullanıyorum ve 7-8 yıldır ip uyguluyorum. 

İplerin farklı formları var, onları farklı konfigürasyonda yerleştirerek sanki cilt altında ağ örüyormuşuz gibi bir destek doku oluşturabiliriz.

Burun kaldırmada, dudak kenarı çizgilerinin iyileştirilmesinde, gözaltında, boyun çizgilerinde, dekoltede, kaş kaldırmada ve vücutta da ipler kullanılır.

 

 Dr.Meltem Ayran son olarak şunları belirtti;

5 yıl öncesinde daha çok 50 yaş üstünde ip uygularken şimdi daha genç yaşlarda ip kullanarak daha az dolgu uygulaması yapıyorum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.