İran’dan flaş corona virüsü açıklaması

DÜNYA 20.03.2020 - 12:23, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1290+ kez okundu.
 

İran’dan flaş corona virüsü açıklaması

İran'ın ruhani lideri Hamaney corona virüsü ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Hamaney, "Allah'ın gücüyle corona virüsünün üstesinden geleceğiz" dedi. İran’ın ruhani lideri Ayetullah Ali Hamaney, devlet televizyonunda canlı yayınlanan konuşmasında corona virüsü ile ilgili açıklamalarda bulundu. Hamaney, ABD’nin uyguladığı yaptırımlar dolayısıyla ülkesinin kendisine yetmeye alıştığını söylerken, “İranlılar bu zorlukları cesaretle ve Allah’ın yardımıyla atlatacak. Birlik olarak çok zor bir yılı geride bıraktık. Birlik ve beraberlik gösteren bütün İranlılara teşekkür ediyorum. Yeni İran yılını, üretimde sıçrama yılı ilan ediyorum” dedi.

İran'ın ruhani lideri Hamaney corona virüsü ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Hamaney, "Allah'ın gücüyle corona virüsünün üstesinden geleceğiz" dedi.

İran’ın ruhani lideri Ayetullah Ali Hamaney, devlet televizyonunda canlı yayınlanan konuşmasında corona virüsü ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Hamaney, ABD’nin uyguladığı yaptırımlar dolayısıyla ülkesinin kendisine yetmeye alıştığını söylerken, “İranlılar bu zorlukları cesaretle ve Allah’ın yardımıyla atlatacak. Birlik olarak çok zor bir yılı geride bıraktık. Birlik ve beraberlik gösteren bütün İranlılara teşekkür ediyorum. Yeni İran yılını, üretimde sıçrama yılı ilan ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.