İŞADAMI ŞENADIM EVLİLİK YOLUNDA İLK ADIMI ATTI

GÜNDEM 15.09.2018 - 15:38, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2101+ kez okundu.
 

İŞADAMI ŞENADIM EVLİLİK YOLUNDA İLK ADIMI ATTI

Adana’nın tanınmış ticari gayrimenkul danışmanı, işadamı Erdal Kemal Şenadım, evlilik yolunda ilk adımı attı.
KONVOY EŞLİĞİNDE GİTTİLER İşadamı Şenadım, Ceyhan’ın tanınmış ailelerinden Çavdar ailesinin kızı Suhilet Çavdar ile nişanlandı. Ceyhan’ın Değirmendere köyünde, işadamı Sinan Çavdar’ın çiftlik evindeki nişan törenine Adana’dan konvoy eşliğinde hareket eden onlarca kişi katıldı. Nişan töreninde iş ve siyaset dünyasından önemli isimler de bulundu.   TEŞEKKÜR ETTİLER CHP Çukurova Belediye Başkan Aday Adayı ve Kurultay Delegesi Hasan Aslan, CHP Adana İl Yönetim Kurul üyeleri, Gazetemiz Kurucusu Hakan Denizli’nin de katıldığı nişan töreninde davetliler genç çifte gıpta ile baktı. Davetlilerin “Allah tamamına erdirsin” dileklerinin ardından Suhilet  Çavdar ve Erdal Kemal Şenadım “Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza sonsuz teşekkür ederiz” dedi. Bu arada, Şenadım’ın annesi Nazlı, babası Kemal Şenadım ile Suhilet Çavdar’ın annesi Sakine, babası Sinan Çavdar’ın mutlulukları gözlerinden okundu.
Adana’nın tanınmış ticari gayrimenkul danışmanı, işadamı Erdal Kemal Şenadım, evlilik yolunda ilk adımı attı.

KONVOY EŞLİĞİNDE GİTTİLER
İşadamı Şenadım, Ceyhan’ın tanınmış ailelerinden Çavdar ailesinin kızı Suhilet Çavdar ile nişanlandı. Ceyhan’ın Değirmendere köyünde, işadamı Sinan Çavdar’ın çiftlik evindeki nişan törenine Adana’dan konvoy eşliğinde hareket eden onlarca kişi katıldı. Nişan töreninde iş ve siyaset dünyasından önemli isimler de bulundu.  
TEŞEKKÜR ETTİLER
CHP Çukurova Belediye Başkan Aday Adayı ve Kurultay Delegesi Hasan Aslan, CHP Adana İl Yönetim Kurul üyeleri, Gazetemiz Kurucusu Hakan Denizli’nin de katıldığı nişan töreninde davetliler genç çifte gıpta ile baktı. Davetlilerin “Allah tamamına erdirsin” dileklerinin ardından Suhilet  Çavdar ve Erdal Kemal Şenadım “Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza sonsuz teşekkür ederiz” dedi. Bu arada, Şenadım’ın annesi Nazlı, babası Kemal Şenadım ile Suhilet Çavdar’ın annesi Sakine, babası Sinan Çavdar’ın mutlulukları gözlerinden okundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.