İşçi kıyımı yüzünden silahlar patlamaya başladı

GÜNDEM 16.09.2019 - 17:47, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2478+ kez okundu.
 

İşçi kıyımı yüzünden silahlar patlamaya başladı

  Adana Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı’ndan dün peş peşe silah sesleri geldi.  DÖRT EL ATEŞ AÇTI Sözleşmesi feshedilen 37 yaşındaki Osman Boran adlı işçi silahlı eylem yaptı ve dört el ateş açtı. Olay sırasında bir çalışan sinir krizi geçirdi.  Alınan bilgiye göre, olay Çukurova ilçesindeki Park Bahçeler Daire Başkanlığı binası önünde yaşandı.  GÖZALTINA ALINDI Park Bahçeler Daire Başkanlığı'nda beş yıldan bu yana çalışan Osman Boran, işten çıkarıldığını öğrenince öfkesine hakim olamadı. Çevrede panik yaşanırken olay  yerine gelen polis ekipleri, eylemciyi gözaltına aldı.   KILIÇDARAOĞLU’NUN GELDİĞİ GÜN Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalara tepkiler yükselirken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun hasta arkadaşını ziyaret için Adana’ya geldiği gün silahlı eylem yaşandı.   BAKANLIK İNCELEMESİNE RAĞMEN… Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı müfettişlerinin, işçi kıyımına el atmasına ve CHP’li Başkan Zeydan Karalar’ın iş akitlerini feshettiği işçilerin dosyalarının incelenmesine rağmen işçi çıkışları sürüyor.

 

Adana Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı’ndan dün peş peşe silah sesleri geldi. 
DÖRT EL ATEŞ AÇTI
Sözleşmesi feshedilen 37 yaşındaki Osman Boran adlı işçi silahlı eylem yaptı ve dört el ateş açtı. Olay sırasında bir çalışan sinir krizi geçirdi.  Alınan bilgiye göre, olay Çukurova ilçesindeki Park Bahçeler Daire Başkanlığı binası önünde yaşandı. 
GÖZALTINA ALINDI
Park Bahçeler Daire Başkanlığı'nda beş yıldan bu yana çalışan Osman Boran, işten çıkarıldığını öğrenince öfkesine hakim olamadı. Çevrede panik yaşanırken olay  yerine gelen polis ekipleri, eylemciyi gözaltına aldı.  
KILIÇDARAOĞLU’NUN GELDİĞİ GÜN
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalara tepkiler yükselirken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun hasta arkadaşını ziyaret için Adana’ya geldiği gün silahlı eylem yaşandı.  
BAKANLIK İNCELEMESİNE RAĞMEN…
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı müfettişlerinin, işçi kıyımına el atmasına ve CHP’li Başkan Zeydan Karalar’ın iş akitlerini feshettiği işçilerin dosyalarının incelenmesine rağmen işçi çıkışları sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.