İŞÇİYLE UĞRAŞMAYI BIRAKIN

GÜNDEM 14.11.2019 - 17:05, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2174+ kez okundu.
 

İŞÇİYLE UĞRAŞMAYI BIRAKIN

Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar:
Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın geldiği günden bu yana işçi ve emekçiyle uğraştığını belirterek, “Tutturmuş bankamatikçi, Allah’tan kork ya… Bir belediyede 2 bin 500 bankamatikçi olur mu?” diye sordu.   NEFESİMİZ ENSESİNDE OLACAK  Gülnar, yaptığı açıklamada, Başkan Karalar’ın Belediye Meclisi’nden 169 milyon TL’lik borçlanma yetkisi almasına rağmen bugüne kadar işçi alacaklarını ödemediğini de hatırlatarak tepki gösterdi. Gülnar, “Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, işçi çıkarıyor, çıkarıyor ama duyumlarımıza göre herkese söz vermiş. Çalışan işçileri çıkarıp nasıl adam alacaksın? Türk-İş olarak bundan sonra adım adım takip edeceğiz. Nefesimiz ensende olacak Sayın Zeydan Karalar” dedi.  YOLLAR KÖSTEBEK YUVASI AMA  Başkan Karalar’ın koltuğa oturduğu günden bu yana ‘para yok’ dediğini anımsatan Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar, “Yollar köstebek yuvasına dönmüş, her yer çukur. Yarın araç sürücüleri de sana isyan edecek. Birçok sorun var geldin geleli işçiyle uğraşıyorsun ayıp değil mi?” diye konuştu.  Gülnar, şöyle devam etti: “Yılbaşından sonra herkese söz verilmiş. Adam alacaksan çıkardığın işçiyi alacaksın. 2 bin 500 bankamatikçi olur mu? Bu devletin denetim kurulu yok mu? Yarın bunun hesabını sorarlar.”
Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar:

Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın geldiği günden bu yana işçi ve emekçiyle uğraştığını belirterek, “Tutturmuş bankamatikçi, Allah’tan kork ya… Bir belediyede 2 bin 500 bankamatikçi olur mu?” diye sordu.  

NEFESİMİZ ENSESİNDE OLACAK 
Gülnar, yaptığı açıklamada, Başkan Karalar’ın Belediye Meclisi’nden 169 milyon TL’lik borçlanma yetkisi almasına rağmen bugüne kadar işçi alacaklarını ödemediğini de hatırlatarak tepki gösterdi. Gülnar, “Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, işçi çıkarıyor, çıkarıyor ama duyumlarımıza göre herkese söz vermiş. Çalışan işçileri çıkarıp nasıl adam alacaksın? Türk-İş olarak bundan sonra adım adım takip edeceğiz. Nefesimiz ensende olacak Sayın Zeydan Karalar” dedi. 
YOLLAR KÖSTEBEK YUVASI AMA 
Başkan Karalar’ın koltuğa oturduğu günden bu yana ‘para yok’ dediğini anımsatan Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar, “Yollar köstebek yuvasına dönmüş, her yer çukur. Yarın araç sürücüleri de sana isyan edecek. Birçok sorun var geldin geleli işçiyle uğraşıyorsun ayıp değil mi?” diye konuştu.  Gülnar, şöyle devam etti: “Yılbaşından sonra herkese söz verilmiş. Adam alacaksan çıkardığın işçiyi alacaksın. 2 bin 500 bankamatikçi olur mu? Bu devletin denetim kurulu yok mu? Yarın bunun hesabını sorarlar.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.