İŞKAD’DAN 40 KADINA PAZARLAMA EĞİTİMİ

GÜNDEM 06.11.2019 - 17:38, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2289+ kez okundu.
 

İŞKAD’DAN 40 KADINA PAZARLAMA EĞİTİMİ

  Adana İş Kadınları Derneği (İŞKAD) evinde üreten 40 kadına ürünlerini ticari ürüne nasıl dönüşebileceği, pazara ulaşma konusundaki stratejileri ve satış kanalları yöntemi anlatıldı.   İKİ TARAFI MUTLU EDECEK DENGE BULMAYA ÇALIŞIYORUZ Adana Sanayi Odası’nda 40 kadına verilen eğitime ilişkin açıklama yapan Adana İş Kadınları Derneği (İŞKAD) Başkanı Berman Mantı, “Bilgi ve teknoloji çağı hayatımıza yadsınamaz bir hız getirdi. Bu hız aynı oranda bir değişimi de beraberinde getirdi. Pazar, üretenlerin ve tasarlayanların rafları ve sosyal medya hesaplarını dolduran ürünleri ile tüketicilerin kendi zevklerine uygun ürün talepleri arasında sıkışmış bir durumda kaldı. Taleple arz arasında iki tarafı da mutlu edecek bir denge bulmak bugün önemli bir ihtiyaç olarak görülmektedir. Bu anlamda evinde üreten 40 kadınımızın ürünlerini, ticari ürüne nasıl dönüşebileceği, pazara ulaşma konusundaki stratejileri ve satış kanalları açılarından mülakat ve değerlendirme yöntemi konularında bilgilendirme yaptık.”   EĞİTİMLERİ MODÜLER OLARAK PLANLADIK Başkan Berman Mantı, “Evinde üreten kadınlarımıza Marka Danışmanı Yurdanur Kıyar tarafından ‘Ürünlerin Ticari Değerlerinin Ölçümlenmesi Ve Tüketici Taleplerine Uygunluğu, Doç. Dr. Engin Alpat tarafından ‘Ürünlerin İşçilik Ve Sanatsal Açıdan Değerlendirilmesi’, Doç. Dr. Burak Nakıboğlu tarafından ise ‘Üreten Kadınlarımızın Çalışmalarını Güncel Tüketici Davranışları Ve Pazarlanabilme Gücü’ konularında eğitimler verilerek tüm bu odak grubun ihtiyaçlarından yola çıkarak evinde üreten kadınların tasarım ve satış pazarlama eğitimlerini modüler olarak planladık.”   KADINLARIMIZIN KENDİLERİNİ GELİŞTİRMELERİ EN BÜYÜK ARZUMUZ Evinde kendi imkanları ile üreten kadınların ürünlerinin ticarileşmesi, teknik olarak iyileştirilmesi ve tüketici tercihine yönelik ürünlerin hazırlanması amacıyla evinde üreten kadınlara verdikleri eğitim ile keyifli ve çok değerli bir zaman geçirdiklerinin altını çizen Başkan Berman Mantı, “Ürün yelpazesini tüm tüketicileri yakalaması mümkün değil. Odak müşteri gruplarına yönelik ürün üretmek, ürünü güncel tutmak, talebi analiz etmek, pazar analizi ile birlikte pazara ulaşmak işletmelerde en ciddi konulardır. Amacımız bu değerlendirmeler ışığında evlerinde üreten kadınlarımızın satış pazarlama ve ürün geliştirme konularındaki yetkinlikleri ve ihtiyaçlarını ölçmek ve bu becerilerini iyileştirmek üzere geliştirilecek eğitim modüllerini planlamak. Biz İŞKAD olarak kadınlarımızın ürünlerini, pazarlarını, satış stratejilerini kendi kendilerine geliştirebilecekleri bir alt yapıya sahip olmalarını amaçlıyoruz. Ürün geliştirmede, tasarım yeteneklerinde, pazarlama faaliyetlerinde ve satış çabalarında kendilerini geliştirmelerine destek olmak en büyük arzumuzdur.” dedi.          

 

Adana İş Kadınları Derneği (İŞKAD) evinde üreten 40 kadına ürünlerini ticari ürüne nasıl dönüşebileceği, pazara ulaşma konusundaki stratejileri ve satış kanalları yöntemi anlatıldı.

 

İKİ TARAFI MUTLU EDECEK DENGE BULMAYA ÇALIŞIYORUZ

Adana Sanayi Odası’nda 40 kadına verilen eğitime ilişkin açıklama yapan Adana İş Kadınları Derneği (İŞKAD) Başkanı Berman Mantı, “Bilgi ve teknoloji çağı hayatımıza yadsınamaz bir hız getirdi. Bu hız aynı oranda bir değişimi de beraberinde getirdi. Pazar, üretenlerin ve tasarlayanların rafları ve sosyal medya hesaplarını dolduran ürünleri ile tüketicilerin kendi zevklerine uygun ürün talepleri arasında sıkışmış bir durumda kaldı. Taleple arz arasında iki tarafı da mutlu edecek bir denge bulmak bugün önemli bir ihtiyaç olarak görülmektedir. Bu anlamda evinde üreten 40 kadınımızın ürünlerini, ticari ürüne nasıl dönüşebileceği, pazara ulaşma konusundaki stratejileri ve satış kanalları açılarından mülakat ve değerlendirme yöntemi konularında bilgilendirme yaptık.”

 

EĞİTİMLERİ MODÜLER OLARAK PLANLADIK

Başkan Berman Mantı, “Evinde üreten kadınlarımıza Marka Danışmanı Yurdanur Kıyar tarafından ‘Ürünlerin Ticari Değerlerinin Ölçümlenmesi Ve Tüketici Taleplerine Uygunluğu, Doç. Dr. Engin Alpat tarafından ‘Ürünlerin İşçilik Ve Sanatsal Açıdan Değerlendirilmesi’, Doç. Dr. Burak Nakıboğlu tarafından ise ‘Üreten Kadınlarımızın Çalışmalarını Güncel Tüketici Davranışları Ve Pazarlanabilme Gücü’ konularında eğitimler verilerek tüm bu odak grubun ihtiyaçlarından yola çıkarak evinde üreten kadınların tasarım ve satış pazarlama eğitimlerini modüler olarak planladık.”

 

KADINLARIMIZIN KENDİLERİNİ GELİŞTİRMELERİ EN BÜYÜK ARZUMUZ

Evinde kendi imkanları ile üreten kadınların ürünlerinin ticarileşmesi, teknik olarak iyileştirilmesi ve tüketici tercihine yönelik ürünlerin hazırlanması amacıyla evinde üreten kadınlara verdikleri eğitim ile keyifli ve çok değerli bir zaman geçirdiklerinin altını çizen Başkan Berman Mantı, “Ürün yelpazesini tüm tüketicileri yakalaması mümkün değil. Odak müşteri gruplarına yönelik ürün üretmek, ürünü güncel tutmak, talebi analiz etmek, pazar analizi ile birlikte pazara ulaşmak işletmelerde en ciddi konulardır. Amacımız bu değerlendirmeler ışığında evlerinde üreten kadınlarımızın satış pazarlama ve ürün geliştirme konularındaki yetkinlikleri ve ihtiyaçlarını ölçmek ve bu becerilerini iyileştirmek üzere geliştirilecek eğitim modüllerini planlamak. Biz İŞKAD olarak kadınlarımızın ürünlerini, pazarlarını, satış stratejilerini kendi kendilerine geliştirebilecekleri bir alt yapıya sahip olmalarını amaçlıyoruz. Ürün geliştirmede, tasarım yeteneklerinde, pazarlama faaliyetlerinde ve satış çabalarında kendilerini geliştirmelerine destek olmak en büyük arzumuzdur.” dedi.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.