İSTANBUL ŞEHİR ÜNİVERSİTESİ’NDEN EK YERLEŞTİRMEDEBURS İMKANI

GÜNDEM 14.09.2018 - 13:11, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2433+ kez okundu.
 

İSTANBUL ŞEHİR ÜNİVERSİTESİ’NDEN EK YERLEŞTİRMEDEBURS İMKANI

İstanbul Şehir Üniversitesi;ek yerleştirme dönemindeöğrencilere %25 ile %75 arasında değişen oranlarda burs imkânı sunuyor.İstanbul Şehir Üniversitesi’ni ilk tercihlerinde belirterek yerleşen öğrencilere ve yerleştiği tercih sırasına kadar tüm tercihleri İstanbul Şehir Üniversitesi programları olanlara ise %10 oranında indirimsağlanıyor.   Yaklaşık 6.000 öğrencisi, 2.500’e yakın mezunu, 83 ülkeden 1.000 civarında uluslararası öğrencisiyleönemli akademik başarılara imza atanİstanbul Şehir Üniversitesi; ek yerleştirmedöneminde öğrencilere cazip burs olanakları sunuyor. Bu kapsamda öğrencilere %25 ile %75 arasında değişen oranlarda burs imkânının yanı sıra,ilk tercih indirimi de sağlanıyor. İstanbul Şehir Üniversitesi’ni ilk tercihlerinde belirterek yerleşen öğrencilere ve yerleştiği tercih sırasına kadar olan tüm tercihleri İstanbul Şehir Üniversitesi programları olanlara, %10 oranında indirim yapılıyor.   Adaylar ek yerleştirme için tercihlerini 20 Eylül 2018’e kadar yapılabilecek. Ek yerleştirme ile üniversiteye yerleştirilen adayların kayıt işlemleri, 1 Ekim – 5 Ekim 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek.   Şehirle bütünleşik kampüs İstanbul Şehir Üniversitesi; yepyeni sınıf ve laboratuvarları, zengin kütüphanesi, yüksek kapasiteli yurtları, spor tesisleri, farklı seçenekler sunan kafeterya, restoran ve çalışma alanları ile Türk üniversite dünyasının önemli çekim merkezlerinden biri haline geldi. Türkiye’nin bisiklet altyapısı düşünülerek inşa edilen ilk ve tek üniversite kampüsü olan Dragos, bisiklet ulaşımının yanı sıra tüm toplu taşıma araçlarına da çok yakın. Metro, deniz otobüsü ve E-5’e, 5 dakikalık mesafede bulunan Üniversite;  öğrencilerine şehirle bütünleşmişbir kampüs imkânı sunuyor. Çok yakında açılacak olan Gebze-Halkalı tren hattının Cevizli istasyonu ise Dragos Kampüsü’ne 1 dakika uzaklıkta yer alıyor.     Güçlü akademik kadrosu ile gençleri geleceğe hazırlıyor… Büyük bir kısmı ABD ve Avrupa’daki en prestijli üniversitelerden doktora derecesine sahip 297 akademisyenin görev yaptığı İstanbul Şehir Üniversitesi; nitelikli ve özgün bilginin son teknolojiyle donatılmış sınıflarda kaliteli eğitime dönüştüğü özgün bir üniversite ortamı sunuyor. İstanbul Şehir Üniversitesi;Kemal Karpat, Mehmet Genç, Ayşe Soysal, Engin Deniz Akarlı, Cem Behar, Ferhat Kentel, Ergun Özbudun, Gonca SoygütPekak, Macit Kenanoğlu, Hatice Aynur, Serap Yazıcı, Haldun Evrenk, Abdulhamit Kırmızı, Ahmet Faruk Aysan, Nezih Erdoğan, Mehmet Ali Büyükkara, İsmail Kara, Erdem Başçı,  Mesut Yeğen, Halil İbrahim Düzenli, Mehmet Fatih Uslu, Şadi Evren Şeker, Uğur Tanyeli gibi kendi alanlarında duayen kabul edilen akademisyenleriyle, öğrencilerini hem mesleki hem de sosyal hayatta geleceğe hazırlıyor.    

İstanbul Şehir Üniversitesi;ek yerleştirme dönemindeöğrencilere %25 ile %75 arasında değişen oranlarda burs imkânı sunuyor.İstanbul Şehir Üniversitesi’ni ilk tercihlerinde belirterek yerleşen öğrencilere ve yerleştiği tercih sırasına kadar tüm tercihleri İstanbul Şehir Üniversitesi programları olanlara ise %10 oranında indirimsağlanıyor.

 

Yaklaşık 6.000 öğrencisi, 2.500’e yakın mezunu, 83 ülkeden 1.000 civarında uluslararası öğrencisiyleönemli akademik başarılara imza atanİstanbul Şehir Üniversitesi; ek yerleştirmedöneminde öğrencilere cazip burs olanakları sunuyor. Bu kapsamda öğrencilere %25 ile %75 arasında değişen oranlarda burs imkânının yanı sıra,ilk tercih indirimi de sağlanıyor. İstanbul Şehir Üniversitesi’ni ilk tercihlerinde belirterek yerleşen öğrencilere ve yerleştiği tercih sırasına kadar olan tüm tercihleri İstanbul Şehir Üniversitesi programları olanlara, %10 oranında indirim yapılıyor.

 

Adaylar ek yerleştirme için tercihlerini 20 Eylül 2018’e kadar yapılabilecek. Ek yerleştirme ile üniversiteye yerleştirilen adayların kayıt işlemleri, 1 Ekim – 5 Ekim 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek.

 

Şehirle bütünleşik kampüs

İstanbul Şehir Üniversitesi; yepyeni sınıf ve laboratuvarları, zengin kütüphanesi, yüksek kapasiteli yurtları, spor tesisleri, farklı seçenekler sunan kafeterya, restoran ve çalışma alanları ile Türk üniversite dünyasının önemli çekim merkezlerinden biri haline geldi. Türkiye’nin bisiklet altyapısı düşünülerek inşa edilen ilk ve tek üniversite kampüsü olan Dragos, bisiklet ulaşımının yanı sıra tüm toplu taşıma araçlarına da çok yakın. Metro, deniz otobüsü ve E-5’e, 5 dakikalık mesafede bulunan Üniversite;  öğrencilerine şehirle bütünleşmişbir kampüs imkânı sunuyor. Çok yakında açılacak olan Gebze-Halkalı tren hattının Cevizli istasyonu ise Dragos Kampüsü’ne 1 dakika uzaklıkta yer alıyor.

 

 

Güçlü akademik kadrosu ile gençleri geleceğe hazırlıyor…

Büyük bir kısmı ABD ve Avrupa’daki en prestijli üniversitelerden doktora derecesine sahip 297 akademisyenin görev yaptığı İstanbul Şehir Üniversitesi; nitelikli ve özgün bilginin son teknolojiyle donatılmış sınıflarda kaliteli eğitime dönüştüğü özgün bir üniversite ortamı sunuyor. İstanbul Şehir Üniversitesi;Kemal Karpat, Mehmet Genç, Ayşe Soysal, Engin Deniz Akarlı, Cem Behar, Ferhat Kentel, Ergun Özbudun, Gonca SoygütPekak, Macit Kenanoğlu, Hatice Aynur, Serap Yazıcı, Haldun Evrenk, Abdulhamit Kırmızı, Ahmet Faruk Aysan, Nezih Erdoğan, Mehmet Ali Büyükkara, İsmail Kara, Erdem Başçı,  Mesut Yeğen, Halil İbrahim Düzenli, Mehmet Fatih Uslu, Şadi Evren Şeker, Uğur Tanyeli gibi kendi alanlarında duayen kabul edilen akademisyenleriyle, öğrencilerini hem mesleki hem de sosyal hayatta geleceğe hazırlıyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.