istegelsin şimdi de Ankara’da

GÜNDEM 04.02.2020 - 13:23, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2324+ kez okundu.
 

istegelsin şimdi de Ankara’da

  Yeni nesil alışveriş deneyimi sunan istegelsin, Ankara’ya geldi! İstanbul ve Kocaeli’den sonra şimdi de Ankaralıların market alışverişini kolayca yapmasını sağlayan istegelsin, 1 Şubat itibariyle hizmete başladı. 7 binden fazla ürün çeşitliliğiyle evlerin birçok ihtiyacını karşılayan istegelsin’de meyve ve sebzenin en tazesinden güvenilir ete, atıştırmalıklardan temizlik ürünlerine, kozmetikten anne çocuk malzemelerine kadar pek çok ürün bulmak mümkün. Üstelik ilk alışverişe özel 30 TL indirim yapılırken teslimat da ücretsiz olacak.     Uçtan uca bir süpermarket olarak faaliyet gösteren istegelsin, İstanbul ve Kocaeli’den sonra Ankaralıların da market alışverişini kolaylaştırıyor. 1 Şubat itibariyle Ankara’da hizmet vermeye başlayan istegelsin, taptaze meyve sebzeleri, güvenilir etleri ve 7 binden fazla ürün çeşitliliğiyle yeni nesil alışveriş deneyimi sunacak.   İlk etapta Altındağ, Çankaya, Keçiören, Yenimahalle, Mamak, Etimesgut ve Gölbaşı bölgelerine gidecek olan istegelsin, soğuk zincir bozulmadan, taptaze ürünleri market fiyatına kullanıcılarına ulaştıracak. istegelsin’in Ankaralı kullanıcılarına bir sürprizi de var: İlk alışverişe özel hem 30 TL indirim yapılacak hem de teslimat ücretsiz olacak.   Her geçen gün ürün çeşitliliğini artıran istegelsin, çeşitliliği gıda ve gıda dışı tüm ev ihtiyaçlarının yüzde 90'ını karşılayacak hâle getirmek istiyor. Şu an 1 milyon indirilme sayısı ve 400 bin aktif müşteriye sahip olan istegelsin, yeni şehirlerle birlikte hedef kitlesini de artırmayı hedefliyor. istegelsin CEO’su Sedat Yıldırım, “Evlere giden siparişlerde müşterilerin en büyük endişelerinden biri meyve, sebze ve etlerde soğuk zincirin bozulması. Biz böyle hassas ürünleri hijyenik, özel paketlerde ve soğutmalı araçlarda göndererek en taze şekliyle müşterilerimize ulaştırıyoruz. Etlerde mahalle kasabı güveni sağlıyor, evlerin tüm ihtiyaçlarını süpermarket fiyatına kapılarına getiriyoruz” dedi.         Istegelsin hakkında:   Market alışverişinin zaman kaybetmeden, kolayca yapılmasını sağlayan istegelsin, Türkiye’nin en kaliteli ve güvenilir markalarının ürünlerine süpermarket fiyatlarıyla ulaşılmasını sağlıyor. App Store ve Google Play’de bulunan uygulamasıyla, yeni nesil market alışverişi deneyimini yaşatan istegelsin, soğuk hava depolarında saklanan meyve, sebze ve etleri soğuk zincir kırılmadan, istenen saatte kapıya kadar teslim etme avantajı sunuyor. Yüzlerce marka, binlerce çeşitten oluşan geniş bir ürün portföyüne sahip olan istegelsin, kullanıcılarına; alternatif ürün seçimi, stok sorunu, son kullanma tarihi gibi problemlerin yaşanmadığı hızlı ve kolay bir market alışverişi tecrübesi yaşatıyor.  

 

Yeni nesil alışveriş deneyimi sunan istegelsin, Ankara’ya geldi! İstanbul ve Kocaeli’den sonra şimdi de Ankaralıların market alışverişini kolayca yapmasını sağlayan istegelsin, 1 Şubat itibariyle hizmete başladı. 7 binden fazla ürün çeşitliliğiyle evlerin birçok ihtiyacını karşılayan istegelsin’de meyve ve sebzenin en tazesinden güvenilir ete, atıştırmalıklardan temizlik ürünlerine, kozmetikten anne çocuk malzemelerine kadar pek çok ürün bulmak mümkün. Üstelik ilk alışverişe özel 30 TL indirim yapılırken teslimat da ücretsiz olacak.

 

 

Uçtan uca bir süpermarket olarak faaliyet gösteren istegelsin, İstanbul ve Kocaeli’den sonra Ankaralıların da market alışverişini kolaylaştırıyor. 1 Şubat itibariyle Ankara’da hizmet vermeye başlayan istegelsin, taptaze meyve sebzeleri, güvenilir etleri ve 7 binden fazla ürün çeşitliliğiyle yeni nesil alışveriş deneyimi sunacak.

 

İlk etapta Altındağ, Çankaya, Keçiören, Yenimahalle, Mamak, Etimesgut ve Gölbaşı bölgelerine gidecek olan istegelsin, soğuk zincir bozulmadan, taptaze ürünleri market fiyatına kullanıcılarına ulaştıracak. istegelsin’in Ankaralı kullanıcılarına bir sürprizi de var: İlk alışverişe özel hem 30 TL indirim yapılacak hem de teslimat ücretsiz olacak.

 

Her geçen gün ürün çeşitliliğini artıran istegelsin, çeşitliliği gıda ve gıda dışı tüm ev ihtiyaçlarının yüzde 90'ını karşılayacak hâle getirmek istiyor. Şu an 1 milyon indirilme sayısı ve 400 bin aktif müşteriye sahip olan istegelsin, yeni şehirlerle birlikte hedef kitlesini de artırmayı hedefliyor. istegelsin CEO’su Sedat Yıldırım, “Evlere giden siparişlerde müşterilerin en büyük endişelerinden biri meyve, sebze ve etlerde soğuk zincirin bozulması. Biz böyle hassas ürünleri hijyenik, özel paketlerde ve soğutmalı araçlarda göndererek en taze şekliyle müşterilerimize ulaştırıyoruz. Etlerde mahalle kasabı güveni sağlıyor, evlerin tüm ihtiyaçlarını süpermarket fiyatına kapılarına getiriyoruz” dedi.

 

 

 

 

Istegelsin hakkında:

 

Market alışverişinin zaman kaybetmeden, kolayca yapılmasını sağlayan istegelsin, Türkiye’nin en kaliteli ve güvenilir markalarının ürünlerine süpermarket fiyatlarıyla ulaşılmasını sağlıyor. App Store ve Google Play’de bulunan uygulamasıyla, yeni nesil market alışverişi deneyimini yaşatan istegelsin, soğuk hava depolarında saklanan meyve, sebze ve etleri soğuk zincir kırılmadan, istenen saatte kapıya kadar teslim etme avantajı sunuyor. Yüzlerce marka, binlerce çeşitten oluşan geniş bir ürün portföyüne sahip olan istegelsin, kullanıcılarına; alternatif ürün seçimi, stok sorunu, son kullanma tarihi gibi problemlerin yaşanmadığı hızlı ve kolay bir market alışverişi tecrübesi yaşatıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.