İTTİFAKI HEYACANLA BEKLİYORUZ

SİYASET 21.11.2018 - 15:02, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1219+ kez okundu.
 

İTTİFAKI HEYACANLA BEKLİYORUZ

AK Parti Çukurova İlçe Başkanı Şahin Çetin, yerel seçimlerde Çukurova Belediyesi ile birlikte 15 ilçe ve Adana Büyükşehir Belediyesi’ni kazanarak Çukurova’yı ve Adana’yı “Ak belediyecilik”le buluşturacaklarını söyledi. Şahin, bir gazetecinin AK Parti-MHP ittifakı ile ilgili sorusuna “İttifakı heyecanla bekliyoruz” diye cevap verdi.
  AK Parti Çukurova İlçe Başkanlığı, AK Parti’den Çukurova Belediye Başkanlığı için başvuru yapan adaylarla birlikte kahvaltılı basın toplantısı düzenledi. Seyhan Baraj Gölü kıyısındaki Deveci Otantik Kafe’de gerçekleştirilen toplantıda konuşan Başkan Şahin Çetin, Çukurova Belediye Başkan aday adaylığı için bugüne kadar 8 kişinin başvuruda bulunduğunu söyledi. Yerel seçimlere hazır olduklarını anlatan Çetin, “Birlik ve beraberlik içinde; inançla, azimle, kararlılıkla, var gücümüzle çalışacağız. Adana'nın ‘AK Belediyecilik Hizmetleri’ne ihtiyacı var. AK Parti teşkilatları olarak 31 Mart’ta tarih yazacağız. Çünkü vakit Çukurova vakti. Vakit Adana vakti” dedi.  AK PARTİ BAYRAĞINI DALGALANDIRACAĞIZ Şahin, aday adaylarının bu süreçte “küsmek, darılmak ya da ben vazgeçtim başka bir siyasi harekete gidiyorum” demeyeceklerini kaydederek, “Hepimiz, devletimiz, ülkemiz, şehrimiz için var gücümüzle çalışan AK parti teşkilatına üye arkadaşlarız. Çukurova Belediyesi için partimize başvuran 8 aday adayı arkadaş var. Bu 8 kişiden herhangi biri aday olacak. Ama diğer 7 kişi sanki kendisi adaymış gibi gece gündüz çalışacak ve Allah’ın izniyle Çukurova’da AK parti bayrağını dalgalandıracağız. Emin olun, Çukurova ilk defa AK Partili belediye olmaya bu kadar yakın. Son aldığımız seçim oylarında da bunu gördük. 1 Nisan sabahında önce Büyükşehir Belediyesi sonra Çukurova belediyemizle 15 ilçe belediyemizi Sayın Cumhurbaşkanımıza hediye etmek bize nasip olur” diye konuştu.  BU İLÇENİN PROBLEMLERİ VAR Şahin şunları kaydetti: “ İlmek ilmek Çukurova’yı çalıştık, Allah’ın izniyle liyakatlı adayımız ve belediye meclis üyelerimizle biz bu seçimi burada alacağız. Teşkilat, adayımız ve belediye meclis üyelerimiz üstüne düşeni yapacak, çalışacağız, gecemizi gündüzümüze katacağız Çukurova’yı AK Partili belediyecilikle buluşturacağız. Bu şehirde hep birlikte yaşıyoruz. Bu ilçede AK Partili belediyecilik olması lazım. Siyasi görüşünüz önemli değil, belediyecilikte bu dönem yaşamamız lazım bunu. Adayımız netleştikten sonra projelerini açıklar. Bu ilçenin otopark problemi var, caddelerden geçilmiyor, yağmur yağdığında sular taşıyor. Çukurova kurulduğundan bu yana güneyi kuzeye bağlayan doğru dürüst bir caddemiz yok. Turgut Özal’dan Küçüksaat’e 6-7 kilometrelik yolu 20-30 dakikada varamıyorsunuz, trafik ışıkları hakeza. Yoğunluk 2,4 verilmiş apartmanlar dikilmiş. Herkesin 2-3 arabası var sokaklar taştı. Turgut Özal’da bir yürüyüş yapalım diyoruz. Araç park edecek yer yok, bir şekilde yaşıyoruz. İnşallah AK Parti belediyeciliğinde tecrübeli projelerle, denenmiş yaşanmış  tecrübeli projelerle bu sorunları aşacağız.” İŞTE AK PARTİ’NİN ÇUKUROVA ADAY ADAYLARI  Çukuborlik Eski Genel Müdürü Fevzi Kılıç, Çukurova Eski İlçe Başkan Yardımcısı Celalettin Güvel, İrfan Uslu, işkadını Hayriye Demir, Çukurova Eski İlçe Başkanı Şaban İş, Eczacı Müberra Kara, işadamı İhsan Bekdik, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Gazeteci Vedat Gündoğan.
AK Parti Çukurova İlçe Başkanı Şahin Çetin, yerel seçimlerde Çukurova Belediyesi ile birlikte 15 ilçe ve Adana Büyükşehir Belediyesi’ni kazanarak Çukurova’yı ve Adana’yı “Ak belediyecilik”le buluşturacaklarını söyledi. Şahin, bir gazetecinin AK Parti-MHP ittifakı ile ilgili sorusuna “İttifakı heyecanla bekliyoruz” diye cevap verdi.

 

AK Parti Çukurova İlçe Başkanlığı, AK Parti’den Çukurova Belediye Başkanlığı için başvuru yapan adaylarla birlikte kahvaltılı basın toplantısı düzenledi. Seyhan Baraj Gölü kıyısındaki Deveci Otantik Kafe’de gerçekleştirilen toplantıda konuşan Başkan Şahin Çetin, Çukurova Belediye Başkan aday adaylığı için bugüne kadar 8 kişinin başvuruda bulunduğunu söyledi. Yerel seçimlere hazır olduklarını anlatan Çetin, “Birlik ve beraberlik içinde; inançla, azimle, kararlılıkla, var gücümüzle çalışacağız. Adana'nın ‘AK Belediyecilik Hizmetleri’ne ihtiyacı var. AK Parti teşkilatları olarak 31 Mart’ta tarih yazacağız. Çünkü vakit Çukurova vakti. Vakit Adana vakti” dedi. 
AK PARTİ BAYRAĞINI DALGALANDIRACAĞIZ
Şahin, aday adaylarının bu süreçte “küsmek, darılmak ya da ben vazgeçtim başka bir siyasi harekete gidiyorum” demeyeceklerini kaydederek, “Hepimiz, devletimiz, ülkemiz, şehrimiz için var gücümüzle çalışan AK parti teşkilatına üye arkadaşlarız. Çukurova Belediyesi için partimize başvuran 8 aday adayı arkadaş var. Bu 8 kişiden herhangi biri aday olacak. Ama diğer 7 kişi sanki kendisi adaymış gibi gece gündüz çalışacak ve Allah’ın izniyle Çukurova’da AK parti bayrağını dalgalandıracağız. Emin olun, Çukurova ilk defa AK Partili belediye olmaya bu kadar yakın. Son aldığımız seçim oylarında da bunu gördük. 1 Nisan sabahında önce Büyükşehir Belediyesi sonra Çukurova belediyemizle 15 ilçe belediyemizi Sayın Cumhurbaşkanımıza hediye etmek bize nasip olur” diye konuştu. 
BU İLÇENİN PROBLEMLERİ VAR
Şahin şunları kaydetti: “ İlmek ilmek Çukurova’yı çalıştık, Allah’ın izniyle liyakatlı adayımız ve belediye meclis üyelerimizle biz bu seçimi burada alacağız. Teşkilat, adayımız ve belediye meclis üyelerimiz üstüne düşeni yapacak, çalışacağız, gecemizi gündüzümüze katacağız Çukurova’yı AK Partili belediyecilikle buluşturacağız. Bu şehirde hep birlikte yaşıyoruz. Bu ilçede AK Partili belediyecilik olması lazım. Siyasi görüşünüz önemli değil, belediyecilikte bu dönem yaşamamız lazım bunu. Adayımız netleştikten sonra projelerini açıklar. Bu ilçenin otopark problemi var, caddelerden geçilmiyor, yağmur yağdığında sular taşıyor. Çukurova kurulduğundan bu yana güneyi kuzeye bağlayan doğru dürüst bir caddemiz yok. Turgut Özal’dan Küçüksaat’e 6-7 kilometrelik yolu 20-30 dakikada varamıyorsunuz, trafik ışıkları hakeza. Yoğunluk 2,4 verilmiş apartmanlar dikilmiş. Herkesin 2-3 arabası var sokaklar taştı. Turgut Özal’da bir yürüyüş yapalım diyoruz. Araç park edecek yer yok, bir şekilde yaşıyoruz. İnşallah AK Parti belediyeciliğinde tecrübeli projelerle, denenmiş yaşanmış  tecrübeli projelerle bu sorunları aşacağız.”
İŞTE AK PARTİ’NİN ÇUKUROVA ADAY ADAYLARI 
Çukuborlik Eski Genel Müdürü Fevzi Kılıç, Çukurova Eski İlçe Başkan Yardımcısı Celalettin Güvel, İrfan Uslu, işkadını Hayriye Demir, Çukurova Eski İlçe Başkanı Şaban İş, Eczacı Müberra Kara, işadamı İhsan Bekdik, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Gazeteci Vedat Gündoğan.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.