İyi gelecek sınavla gelecek

EĞİTİM 23.02.2018 - 13:45, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1259+ kez okundu.
 

İyi gelecek sınavla gelecek

Erkan’ın bursluluk sınavına 9 bin 834 kişi başvurdu
     Adana'da verdiği kaliteli eğitimle öğrencilerine iyi bir gelecek  hazırlayan Erkan Koleji'nin Bursluluk Sınavı, yoğun bir katılımla gerçekleşti. 9 bin 600 öğrencinin girdiği sınavda, velilere çeşitli konularda seminer verildi, küçük yaştaki çocuklar da okul kampüsündeki hayvanat bahçesini gezip, anaokulundaki etkinliklere katıldılar.    Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi arkasındaki Erkan Koleji Kampüsü’nde ve Gürelpaşa Mahallesi’ndeki Erkan VIP Ortaokul’da yapılan Bursluluk Sınavı’na 3, 4, 5, 6, 7 ve 8'inci sınıftan toplam 9 bin 834 başvuru oldu.  Başvuran öğrencilerden yaklaşık 9 bin 600’ü Erkan’lı olmak için sınava girdiler. Çukurova Üniversitesi’nden okul kampüsüne servis konularak Ulaşım kolaylığı sağlandı. Cumartesi ve Pazar günü olmak üzere iki günde, farklı saatlerde gerçekleşen sınavda, öğrenciler Erkan Kolejli olmak için soruları yanıtladılar. Bahçede hazırlanan açık büfe ikramlarla çay ve kahvelerini yudumlayan velilere, sınav saatlerinde seminer de düzenlendi. Erkan Koleji Tiyatro Salonu’nda programda Klinik Psikolog Göksu Telmaç, "Sınav kazandıran anne ve babalar”, “Dikkat ve odaklanma yönetimi", Klinik Psikolog Fulya Özbilen de "Etkili anne baba iletişimi”, “Çözüm odaklı iletişim teknikleri" konularında bilgiler verdiler. Öğrencilere sınav puanlarına burs verileceğini kaydeden Erkan Koleji İlkokul ve Ortaokul Müdürü Nazmiye Çabuk, "Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımıza iyi bir gelecek sağlamak amacıyla, kadromuz ve eğitim sistemimizle, Atatürk ilke inkılaplarına bağlı, ayakları üzerinde duran, özgüveni yüksek bireyler yetiştiriyoruz. Demokratik ve etik ilkelere bağlı çalışan, anaokulundan üniversiteye nesiller boyu öğrenci yetiştiren, çağdaş bir kurum olarak her şeyin en iyisini sunmak için özen gösteriyor, zorlukları kolaylaştıracak ve gelişimi destekleyecek yenilikler oluşturmak için çalışıyoruz. Sınavımıza bu yıl çok daha fazla başvuru ve katılım olması, verdiğimiz eğitimin niteliğini ve kalitesini bir kez daha göstermiştir. Bize güvenen, Erkanlı olmak için bursluluk sınavımıza ilgi gösteren velilerimize, çocuklarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.
Erkan’ın bursluluk sınavına 9 bin 834 kişi başvurdu

 

   Adana'da verdiği kaliteli eğitimle öğrencilerine iyi bir gelecek  hazırlayan Erkan Koleji'nin Bursluluk Sınavı, yoğun bir katılımla gerçekleşti. 9 bin 600 öğrencinin girdiği sınavda, velilere çeşitli konularda seminer verildi, küçük yaştaki çocuklar da okul kampüsündeki hayvanat bahçesini gezip, anaokulundaki etkinliklere katıldılar.

   Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi arkasındaki Erkan Koleji Kampüsü’nde ve Gürelpaşa Mahallesi’ndeki Erkan VIP Ortaokul’da yapılan Bursluluk Sınavı’na 3, 4, 5, 6, 7 ve 8'inci sınıftan toplam 9 bin 834 başvuru oldu.  Başvuran öğrencilerden yaklaşık 9 bin 600’ü Erkan’lı olmak için sınava girdiler. Çukurova Üniversitesi’nden okul kampüsüne servis konularak Ulaşım kolaylığı sağlandı. Cumartesi ve Pazar günü olmak üzere iki günde, farklı saatlerde gerçekleşen sınavda, öğrenciler Erkan Kolejli olmak için soruları yanıtladılar. Bahçede hazırlanan açık büfe ikramlarla çay ve kahvelerini yudumlayan velilere, sınav saatlerinde seminer de düzenlendi. Erkan Koleji Tiyatro Salonu’nda programda Klinik Psikolog Göksu Telmaç, "Sınav kazandıran anne ve babalar”, “Dikkat ve odaklanma yönetimi", Klinik Psikolog Fulya Özbilen de "Etkili anne baba iletişimi”, “Çözüm odaklı iletişim teknikleri" konularında bilgiler verdiler. Öğrencilere sınav puanlarına burs verileceğini kaydeden Erkan Koleji İlkokul ve Ortaokul Müdürü Nazmiye Çabuk, "Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımıza iyi bir gelecek sağlamak amacıyla, kadromuz ve eğitim sistemimizle, Atatürk ilke inkılaplarına bağlı, ayakları üzerinde duran, özgüveni yüksek bireyler yetiştiriyoruz. Demokratik ve etik ilkelere bağlı çalışan, anaokulundan üniversiteye nesiller boyu öğrenci yetiştiren, çağdaş bir kurum olarak her şeyin en iyisini sunmak için özen gösteriyor, zorlukları kolaylaştıracak ve gelişimi destekleyecek yenilikler oluşturmak için çalışıyoruz. Sınavımıza bu yıl çok daha fazla başvuru ve katılım olması, verdiğimiz eğitimin niteliğini ve kalitesini bir kez daha göstermiştir. Bize güvenen, Erkanlı olmak için bursluluk sınavımıza ilgi gösteren velilerimize, çocuklarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.