İyi ki doğdun Şevket!

MAGAZİN 14.10.2019 - 12:33, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2260+ kez okundu.
 

İyi ki doğdun Şevket!

Sarıçam Belediye Meclis Üyesi MHP’li Arzu Büyüknacar ile işadamı Seçkin Büyüknacar’ın oğlu Şevket, doğum gününü ailesi, sevenleri ve arkadaşlarıyla birlikte kutladı.  Doğal Park’taki 10. doğum gününde kendisi için özel hazırlanan, üzerinde fotoğrafı olan pastadaki mumları üfleyen Şevket Büyüknacar, büyük mutluluk yaşadı. Arkadaşlarıyla gönlünce eğlenen Şevket Büyüknacar’ın doğum gününe gazetemiz kurucusu Hakan Denizli de torunu Ayaz Başak ile birlikte katıldı. Arzu Büyüknacar ile Seçkin Büyüknacar, oğlunun doğum gününe katılan çocuklara teşekkür etti.

Sarıçam Belediye Meclis Üyesi MHP’li Arzu Büyüknacar ile işadamı Seçkin Büyüknacar’ın oğlu Şevket, doğum gününü ailesi, sevenleri ve arkadaşlarıyla birlikte kutladı. 

Doğal Park’taki 10. doğum gününde kendisi için özel hazırlanan, üzerinde fotoğrafı olan pastadaki mumları üfleyen Şevket Büyüknacar, büyük mutluluk yaşadı. Arkadaşlarıyla gönlünce eğlenen Şevket Büyüknacar’ın doğum gününe gazetemiz kurucusu Hakan Denizli de torunu Ayaz Başak ile birlikte katıldı. Arzu Büyüknacar ile Seçkin Büyüknacar, oğlunun doğum gününe katılan çocuklara teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.