İYİ PARTİ ADANA İL BAŞKANLIĞI ELAZIĞ İÇİN SEFERBER OLDU

GÜNDEM 27.01.2020 - 13:36, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2052+ kez okundu.
 

İYİ PARTİ ADANA İL BAŞKANLIĞI ELAZIĞ İÇİN SEFERBER OLDU

  İYİ Parti Adana İl Başkanlığı, Elazığ’ın Sivrice İlçesinde meydana gelen 6.8 şiddetindeki deprem nedeniyle kriz masası oluşturdu. İYİ Parti Genel Başkanı Meral AKŞENER’in talimatları doğrultusunda tüm illerde, İYİ Parti İl Başkanlıklarında kriz masaları oluşturuldu. Depremin hissedildiği kentlerden biri olan Adana’da da tüm vatandaşlar yardım seferberliği başlattı.6.8 büyüklüğündeki depremle sarsılan Elazığ için, Türkiye’nin birçok ilinden yardımlar gelmeye başlarken, İYİ Parti Adana İl Başkanlığı da ilk günden il ve ilçe teşkilatları olarak harekete geçti. Battaniye, kıyafet, çocuk bezi, ısıtıcı, uyku tulumları ve temel ihtiyaç malzemelerinin yer aldığı yardım araçları büyük bir titizlik içinde hazırlandı. Kampanya duyurusunu yaklaşık 20.000 kişiye ulaşmasını sağlayan İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk BOYVADAOĞLU, toplanan yardımları il ve ilçe yönetim kurulları ile birlikte araçlara yüklediler. Dedesi Duran Bey’le yardım için gelen küçük misafirimiz, Elazığ’daki depremzedeler için erzak ve çocuk bezi bağışlayan dedesi ile birlikte, Defne Koyak kızımızda kendi oyuncağını bağışlayarak bizlere duygulu anlar yaşattı. İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk BOYVADAOĞLU yaptığı konuşmada; “ Genel Başkanımız Sayın Meral AKŞENER’in talimatları doğrultusunda hareket ederek, duyarlı vatandaşlarımızın katkılarıyla yardım paketlerini oluşturduk. Elazığ ve Malatya’dan gelen deprem haberine oldukça üzüldüklerini de belirten Başkan Boyvadaoğlu tüm ülkeyi yasa boğan Elazığ-Malatya depremi bizleri çok üzdü. Yaşanılan bu deprem felaketi nedeniyle tüm ülkemiz seferber oldu. Birlik ve beraberlik ruhuyla vatandaşlarımızın ortak çabaları büyük bir övünç kaynağıdır. İYİ Parti Adana İl Başkanı olarak, İlçe Başkanlarıma, İl ve İlçe Yöneticilerime deprem nedeniyle büyük bir duyarlılık gösteren partili partisiz tüm vatandaşlarımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Yardım araçlarımızı doldurup Elazığ’a gönderdik. Topladığımız yardımlar içerisinde battaniye başta olmak üzere, çocuk bezi, giysiler, uyku tulumları, ısıtıcılar, kuru bakliyatlara varıncaya kadar ihtiyaç duyulan tüm malzemeleri gönderdik. Buradan herkese, her kesime, tüm teşkilatlarımıza duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum. Allah bir daha böyle acılar göstermesin. Rabbim ülkemizi korusun” diye konuştu.

 

İYİ Parti Adana İl Başkanlığı, Elazığ’ın Sivrice İlçesinde meydana gelen 6.8 şiddetindeki deprem nedeniyle kriz masası oluşturdu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral AKŞENER’in talimatları doğrultusunda tüm illerde, İYİ Parti İl Başkanlıklarında kriz masaları oluşturuldu.

Depremin hissedildiği kentlerden biri olan Adana’da da tüm vatandaşlar yardım seferberliği başlattı.6.8 büyüklüğündeki depremle sarsılan Elazığ için, Türkiye’nin birçok ilinden yardımlar gelmeye başlarken, İYİ Parti Adana İl Başkanlığı da ilk günden il ve ilçe teşkilatları olarak harekete geçti. Battaniye, kıyafet, çocuk bezi, ısıtıcı, uyku tulumları ve temel ihtiyaç malzemelerinin yer aldığı yardım araçları büyük bir titizlik içinde hazırlandı. Kampanya duyurusunu yaklaşık 20.000 kişiye ulaşmasını sağlayan İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk BOYVADAOĞLU, toplanan yardımları il ve ilçe yönetim kurulları ile birlikte araçlara yüklediler.

Dedesi Duran Bey’le yardım için gelen küçük misafirimiz, Elazığ’daki depremzedeler için erzak ve çocuk bezi bağışlayan dedesi ile birlikte, Defne Koyak kızımızda kendi oyuncağını bağışlayarak bizlere duygulu anlar yaşattı.

İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk BOYVADAOĞLU yaptığı konuşmada;

“ Genel Başkanımız Sayın Meral AKŞENER’in talimatları doğrultusunda hareket ederek, duyarlı vatandaşlarımızın katkılarıyla yardım paketlerini oluşturduk. Elazığ ve Malatya’dan gelen deprem haberine oldukça üzüldüklerini de belirten Başkan Boyvadaoğlu tüm ülkeyi yasa boğan Elazığ-Malatya depremi bizleri çok üzdü. Yaşanılan bu deprem felaketi nedeniyle tüm ülkemiz seferber oldu. Birlik ve beraberlik ruhuyla vatandaşlarımızın ortak çabaları büyük bir övünç kaynağıdır. İYİ Parti Adana İl Başkanı olarak, İlçe Başkanlarıma, İl ve İlçe Yöneticilerime deprem nedeniyle büyük bir duyarlılık gösteren partili partisiz tüm vatandaşlarımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Yardım araçlarımızı doldurup Elazığ’a gönderdik. Topladığımız yardımlar içerisinde battaniye başta olmak üzere, çocuk bezi, giysiler, uyku tulumları, ısıtıcılar, kuru bakliyatlara varıncaya kadar ihtiyaç duyulan tüm malzemeleri gönderdik. Buradan herkese, her kesime, tüm teşkilatlarımıza duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum. Allah bir daha böyle acılar göstermesin. Rabbim ülkemizi korusun” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.