İYİ Parti Adana milletvekili adayı Metanet Çulhaoğlu: GENÇLERİ İŞSİZ BIRAKMAYACAĞIZ

SİYASET 19.06.2018 - 13:30, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1960+ kez okundu.
 

İYİ Parti Adana milletvekili adayı Metanet Çulhaoğlu: GENÇLERİ İŞSİZ BIRAKMAYACAĞIZ

ADANA / İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi, Adana milletvekili adayı M. Metanet Çulhaoğlu, “İYİ Parti iktidarında tüm olumsuzlukları milletimizle yeneceğiz. 25 Haziran’da çok daha farklı bir Türkiye’ye uyanacağız. Gençlerimizi de işsiz bırakmayacağız, 50 milyar dolarlık yatırım yaparak istihdam yaratacağız” dedi.
TEK FABRİKA KURMADI, PARALARI ÇARÇUR ETTİLER Çulhaoğlu, partisinin il ve ilçe yöneticileriyle seçim çalışmalarına devam ediyor. Çulhaoğlu, gezdiği yerlerde partisinin siyasetten ekonomiye, sağlıktan eğitime gerçekleştireceği projeleri anlatıyor. Çulhaoğlu, İYİ Parti’nin iktidar, Genel başkanları Meral Akşener’in ise Cumhurbaşkanı olacağını kaydederek, “Başarılamayanı başaracak, 16 yıldır yapılamayanı yapacağız” diye konuştu.  Türkiye’nin en büyük sorununun işsizlik olduğuna dikkat çeken Çulhaoğlu, AKP iktidarının; eğitimde plansız- programsız siyaset uyguladığını, gençlerin dört yıl meşgul edildiklerini ve işsizler ordusuna katıldıklarını savundu. Çulhaoğlu, “Gençlerimize reva görülen bu zulme son vereceğiz. Ülkenin Cumhuriyet dönemindeki kurumları birer birer satılıyor. Satıştan elde edilen paralar da çarçur ediliyor, bunu üzülerek görüyoruz. Bu hükümet yandaş müteahhitleri  zengin etti. Bugüne kadar bir tek fabrika kurmadılar” dedi.  “50 MİLYAR DOLARLIK YATIRIM YAPACAĞIZ” Çulhaoğlu, şöyle devam etti: “Devlet eliyle yapılan yatırım sadece bölünmüş yollar. Türkiye bütün projelerini yandaş müteahhite yaptırdı. Büyük projeleri devlet yapmalıydı. Köprülerden geçen de para  ödüyor, geçmeyen de. Müşteri garantisi verilmiş köprüler, müşteri garantisi verilmiş hastaneler ilk defa bu ülkede. Bir Cumhurbaşkanı millete müşteri gözü ile bakıyor. Devlet fabrika yapması gerekirken, eğitimi tanzim etmesi gerekirken en çılgın proje millet kahveleri oldu. İYİ Parti iktidarı milletimize huzur getirecektir, refah getirecektir. Yapacağımız güzel çalışmalarla kardeşlik duygularını hayata geçireceğiz. İktidara gelmemizle birlikte 50 milyar dolarlık yatırımla istihdam yaratacağız. İşsizlik sorunu ülkemizin kaderi olmamalı. Bundan dolayıdır ki; işsizlik sorununu kesin olarak kaldıracağız.” 
ADANA / İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi, Adana milletvekili adayı M. Metanet Çulhaoğlu, “İYİ Parti iktidarında tüm olumsuzlukları milletimizle yeneceğiz. 25 Haziran’da çok daha farklı bir Türkiye’ye uyanacağız. Gençlerimizi de işsiz bırakmayacağız, 50 milyar dolarlık yatırım yaparak istihdam yaratacağız” dedi.

TEK FABRİKA KURMADI, PARALARI ÇARÇUR ETTİLER
Çulhaoğlu, partisinin il ve ilçe yöneticileriyle seçim çalışmalarına devam ediyor. Çulhaoğlu, gezdiği yerlerde partisinin siyasetten ekonomiye, sağlıktan eğitime gerçekleştireceği projeleri anlatıyor. Çulhaoğlu, İYİ Parti’nin iktidar, Genel başkanları Meral Akşener’in ise Cumhurbaşkanı olacağını kaydederek, “Başarılamayanı başaracak, 16 yıldır yapılamayanı yapacağız” diye konuştu.  Türkiye’nin en büyük sorununun işsizlik olduğuna dikkat çeken Çulhaoğlu, AKP iktidarının; eğitimde plansız- programsız siyaset uyguladığını, gençlerin dört yıl meşgul edildiklerini ve işsizler ordusuna katıldıklarını savundu. Çulhaoğlu, “Gençlerimize reva görülen bu zulme son vereceğiz. Ülkenin Cumhuriyet dönemindeki kurumları birer birer satılıyor. Satıştan elde edilen paralar da çarçur ediliyor, bunu üzülerek görüyoruz. Bu hükümet yandaş müteahhitleri  zengin etti. Bugüne kadar bir tek fabrika kurmadılar” dedi. 
“50 MİLYAR DOLARLIK YATIRIM YAPACAĞIZ”
Çulhaoğlu, şöyle devam etti: “Devlet eliyle yapılan yatırım sadece bölünmüş yollar. Türkiye bütün projelerini yandaş müteahhite yaptırdı. Büyük projeleri devlet yapmalıydı. Köprülerden geçen de para  ödüyor, geçmeyen de. Müşteri garantisi verilmiş köprüler, müşteri garantisi verilmiş hastaneler ilk defa bu ülkede. Bir Cumhurbaşkanı millete müşteri gözü ile bakıyor. Devlet fabrika yapması gerekirken, eğitimi tanzim etmesi gerekirken en çılgın proje millet kahveleri oldu. İYİ Parti iktidarı milletimize huzur getirecektir, refah getirecektir. Yapacağımız güzel çalışmalarla kardeşlik duygularını hayata geçireceğiz. İktidara gelmemizle birlikte 50 milyar dolarlık yatırımla istihdam yaratacağız. İşsizlik sorunu ülkemizin kaderi olmamalı. Bundan dolayıdır ki; işsizlik sorununu kesin olarak kaldıracağız.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.