İYİ Parti Seyhan İlçe Yönetimi İlk toplantısını yaptı

SİYASET 13.12.2018 - 14:02, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2036+ kez okundu.
 

İYİ Parti Seyhan İlçe Yönetimi İlk toplantısını yaptı

  İYİ Parti yaklaşan 31 Mart Yerel seçimler öncesi yeniden yapılanarak, gücüne güç katmaya devam ediyor. İYİ Parti Seyhan İlçe Başkanlığı’na atanan Rifat Karabucak, 76 kişilik yönetim kadrosunu oluşturarak, ilk tanışma toplantısını ilçe binasında yaptı. Yeni oluşturulan listede kadınların çokluğu dikkat çekerken katılımcılar tek tek kendilerini tanıtarak, ‘başarmak için birlikte hareket etme’ vurgusu yaptılar. Görev bölümünün Cuma günü yapılacak toplantıda belirleneceğini ifade eden İYİ Parti Seyhan İlçe Başkanı Rifat Karabucak, “Sizlerle beraber İYİ Parti Seyhan İlçeyi yönetecek olmak beni çok heyecanlandırıyor” diye başladığı konuşmasında, yeni kurulan bir parti olarak genel seçimlerde hiç yabana atılamayacak bir oy aldıklarını söyledi. İYİ PARTİ, EMEKLEMEDEN MARATON KOŞTU Genel seçimlerde, Adana’da 158 bin oy aldıklarını da kaydeden Başkan Karabucak, “Seyhan’da ise bize hiç yakışmayan 44 bin oy almış bulunmaktayız. Geçmiş seçimde partimizin önünün kesilmesi için her türlü siyasi baskı yapılmıştır. Genel başkanımız sayın Meral Akşener Hanımefendi’nin; hedefimizi Cumhurbaşkanlığı seçilmek olarak koymasını, önümüze çıkan engeller, siyasi baskılar gibi bir çok etmenden dolayı gerçekleştiremedik. Her zaman söylediğim gibi 6,5 aylık bebek emeklemeden, yürümeden maraton koştu. Bu da Türkiye genelinde teşkilatlarda yorgunluk ve bazı kırgınlıklar oluşturdu. Bu yüzden Türkiye genelinde bazı teşkilatlarda yenilenme ve değişim ihtiyacı doğdu. Buna istinaden Seyhan ilçemizde de Genel Başkan Yardımcılarımız ve milletvekillerimizin direktifleri ve il başkanımızın talepleri doğrultusunda ilçe başkanlık görevi şahsıma tevdi edildi. Ben de sizlerin de bildiği gibi uzun süren istişarelerle, hem eski yönetime teşekkür ettim hem de beraber çalışabileceklerimizle yolumuza devam edebileceğimizi ve yeni üyelerimizle taze bir kanla yerel seçimlere daha iyi bir şekilde hazırlanabileceğimizi düşünerek sizlerden oluşan yeni bir yönetim oluşturdum. Destekleriniz için hepinize teşekkür ederim” dedi. NÖBETÇİ ÜYE UYGULAMASI BAŞLATILIYOR İYİ Parti Seyhan İlçe Teşkilatı’nda yeni oluşturulan yönetim kurulunda görev alan üyelerden her gün en az birinin ilçe binasında ‘nöbetçi’ olarak görev yapacağını da ifade eden Başkan Rifat Karabucak, “55 ilden daha büyük Seyhan, 4 seçim bölgesinden oluşuyor. Bin 509 sandıkta 96 mahallede, 545 bin seçmen bulunmakta. Seyhan Türkiye’nin iz düşümü gibi bir çok kültürden vatandaşlarımızın bulunduğu bir ilçemiz. Yeni oluşturduğumuz yönetimde yer almak için yoğun talep oldu. Bu bizim için gurur vericidir. Genel Başkanımızın kadın kontenjanı ve benim de kadınlarla siyasetin daha iyi ve sonuç getiren çalışmalarla başarılı olabileceğini düşünmem bu listenin oluşmasını geciktiren sebeplerdir. Sizlerin de özverili çalışması ile girilmedik mahalle, köy, site, sokak ve ev bırakmayacağız. İYİ İNSANLARLA İYİ ŞEYLER yapacağımız Seyhan’da İYİ Parti’de oy patlaması yaptıracağımız bir yönetim oluşturduğumuz inancındayım. Yolumuz açık olsun” dedi.  

 

İYİ Parti yaklaşan 31 Mart Yerel seçimler öncesi yeniden yapılanarak, gücüne güç katmaya devam ediyor.

İYİ Parti Seyhan İlçe Başkanlığı’na atanan Rifat Karabucak, 76 kişilik yönetim kadrosunu oluşturarak, ilk tanışma toplantısını ilçe binasında yaptı.

Yeni oluşturulan listede kadınların çokluğu dikkat çekerken katılımcılar tek tek kendilerini tanıtarak, ‘başarmak için birlikte hareket etme’ vurgusu yaptılar.

Görev bölümünün Cuma günü yapılacak toplantıda belirleneceğini ifade eden İYİ Parti Seyhan İlçe Başkanı Rifat Karabucak, “Sizlerle beraber İYİ Parti Seyhan İlçeyi yönetecek olmak beni çok heyecanlandırıyor” diye başladığı konuşmasında, yeni kurulan bir parti olarak genel seçimlerde hiç yabana atılamayacak bir oy aldıklarını söyledi.

İYİ PARTİ, EMEKLEMEDEN MARATON KOŞTU

Genel seçimlerde, Adana’da 158 bin oy aldıklarını da kaydeden Başkan Karabucak, “Seyhan’da ise bize hiç yakışmayan 44 bin oy almış bulunmaktayız. Geçmiş seçimde partimizin önünün kesilmesi için her türlü siyasi baskı yapılmıştır. Genel başkanımız sayın Meral Akşener Hanımefendi’nin; hedefimizi Cumhurbaşkanlığı seçilmek olarak koymasını, önümüze çıkan engeller, siyasi baskılar gibi bir çok etmenden dolayı gerçekleştiremedik. Her zaman söylediğim gibi 6,5 aylık bebek emeklemeden, yürümeden maraton koştu. Bu da Türkiye genelinde teşkilatlarda yorgunluk ve bazı kırgınlıklar oluşturdu. Bu yüzden Türkiye genelinde bazı teşkilatlarda yenilenme ve değişim ihtiyacı doğdu. Buna istinaden Seyhan ilçemizde de Genel Başkan Yardımcılarımız ve milletvekillerimizin direktifleri ve il başkanımızın talepleri doğrultusunda ilçe başkanlık görevi şahsıma tevdi edildi. Ben de sizlerin de bildiği gibi uzun süren istişarelerle, hem eski yönetime teşekkür ettim hem de beraber çalışabileceklerimizle yolumuza devam edebileceğimizi ve yeni üyelerimizle taze bir kanla yerel seçimlere daha iyi bir şekilde hazırlanabileceğimizi düşünerek sizlerden oluşan yeni bir yönetim oluşturdum. Destekleriniz için hepinize teşekkür ederim” dedi.

NÖBETÇİ ÜYE UYGULAMASI BAŞLATILIYOR

İYİ Parti Seyhan İlçe Teşkilatı’nda yeni oluşturulan yönetim kurulunda görev alan üyelerden her gün en az birinin ilçe binasında ‘nöbetçi’ olarak görev yapacağını da ifade eden Başkan Rifat Karabucak, “55 ilden daha büyük Seyhan, 4 seçim bölgesinden oluşuyor. Bin 509 sandıkta 96 mahallede, 545 bin seçmen bulunmakta. Seyhan Türkiye’nin iz düşümü gibi bir çok kültürden vatandaşlarımızın bulunduğu bir ilçemiz. Yeni oluşturduğumuz yönetimde yer almak için yoğun talep oldu. Bu bizim için gurur vericidir. Genel Başkanımızın kadın kontenjanı ve benim de kadınlarla siyasetin daha iyi ve sonuç getiren çalışmalarla başarılı olabileceğini düşünmem bu listenin oluşmasını geciktiren sebeplerdir. Sizlerin de özverili çalışması ile girilmedik mahalle, köy, site, sokak ve ev bırakmayacağız. İYİ İNSANLARLA İYİ ŞEYLER yapacağımız Seyhan’da İYİ Parti’de oy patlaması yaptıracağımız bir yönetim oluşturduğumuz inancındayım. Yolumuz açık olsun” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.