İYNEMLİ'Yİ HAYRANLARI YALNIZ BIRAKMADI

MAGAZİN 27.10.2019 - 15:45, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1397+ kez okundu.
 

İYNEMLİ'Yİ HAYRANLARI YALNIZ BIRAKMADI

İzleyicileri ekran başına kilitleyen, Show TV’nin Ay Yapım imzalı Çukur dizisinin senaristi ve oyuncuları D&R Trump AVM’de hayranlarıyla buluştu. Çukur dizisinin her biri fenomen olmuş oyuncularından Aras Bulut İynemli, Kubilay Aka ve Burak Dakak da imza gününde Gökhan Horzum’u yalnız bırakmadı.
İzleyicileri ekran başına kilitleyen, Show TV’nin Ay Yapım imzalı Çukur dizisinin senaristi ve oyuncuları D&R Trump AVM’de hayranlarıyla buluştu. Çukur’un senaristi Gökhan Horzum, “Çukur-Yamaç’ın Dönüşü”nü, D&R Trump AVM mağazasında imzaladı. Çukur dizisinin her biri fenomen olmuş oyuncularından Aras Bulut İynemli, Kubilay Aka ve Burak Dakak da imza gününde Gökhan Horzum’u yalnız bırakmadı. ‘Severek Oynadık’ Dizide Yamaç Koçovalı karakterini canlandıran Aras Bulut İynemli; ‘Gökhan Horzum gibi önemli bir senarist tarafından yazılan ‘Çukur’un; kitabını ve senaryosunu okuduğum ilk andan itibaren büyük bir heyecan duydum. Adeta oynamak için can attım ve severek oynadım.’ dedi. Akın Koçovalı karakterini canlandıran Burak Dakak ise; ‘Bugün burada hem Gökhan Horzum’a eşlik etmekten hem de sevenlerimizle buluşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Gökhan Horzum çok önemli bir senarist. Böyle güzel bir senaryonun karakterlerinden birini canlandırmak benim için onur verici. İmza gününde dünyanın pek çok yerinden gelen sevenlerimizle de buluşmuş olmak ve bu yoğun ilgiyle karşılaşmak heyecan verici. Katılan herkese çok teşekkür ediyoruz.’ dedi. ‘Kitap yazmak bambaşka bir iş!’ Aras Bulut İynemli, kendisine yöneltilen ‘Siz bir kitap yazmayı düşünüyor musunuz?’ sorusuna ise; ‘Kitap yazmak çok başka bir iş, çok başka bir alan. Benim şu an için öyle bir planım yok.’ yanıtını verdi. Kitap hakkında Bir bataklığı kurutarak kurdu Çukur’u İdris Koçovalı. Çıktığını düşünürken yeniden Çukur’a düştü Yamaç Koçovalı. Üstelik bu sefer yalnız da değil, sevdiği kadınla birlikte. İşte aşağı yukarı buralarda “Çukur” başladı. Bir aile. Bir mahalle. Bir aşk. Bir suç draması...
İzleyicileri ekran başına kilitleyen, Show TV’nin Ay Yapım imzalı Çukur dizisinin senaristi ve oyuncuları D&R Trump AVM’de hayranlarıyla buluştu. Çukur dizisinin her biri fenomen olmuş oyuncularından Aras Bulut İynemli, Kubilay Aka ve Burak Dakak da imza gününde Gökhan Horzum’u yalnız bırakmadı.

İzleyicileri ekran başına kilitleyen, Show TV’nin Ay Yapım imzalı Çukur dizisinin senaristi ve oyuncuları D&R Trump AVM’de hayranlarıyla buluştu. Çukur’un senaristi Gökhan Horzum, “Çukur-Yamaç’ın Dönüşü”nü, D&R Trump AVM mağazasında imzaladı. Çukur dizisinin her biri fenomen olmuş oyuncularından Aras Bulut İynemli, Kubilay Aka ve Burak Dakak da imza gününde Gökhan Horzum’u yalnız bırakmadı.


‘Severek Oynadık’

Dizide Yamaç Koçovalı karakterini canlandıran Aras Bulut İynemli; ‘Gökhan Horzum gibi önemli bir senarist tarafından yazılan ‘Çukur’un; kitabını ve senaryosunu okuduğum ilk andan itibaren büyük bir heyecan duydum. Adeta oynamak için can attım ve severek oynadım.’ dedi.

Akın Koçovalı karakterini canlandıran Burak Dakak ise; ‘Bugün burada hem Gökhan Horzum’a eşlik etmekten hem de sevenlerimizle buluşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Gökhan Horzum çok önemli bir senarist. Böyle güzel bir senaryonun karakterlerinden birini canlandırmak benim için onur verici. İmza gününde dünyanın pek çok yerinden gelen sevenlerimizle de buluşmuş olmak ve bu yoğun ilgiyle karşılaşmak heyecan verici. Katılan herkese çok teşekkür ediyoruz.’ dedi.

‘Kitap yazmak bambaşka bir iş!’

Aras Bulut İynemli, kendisine yöneltilen ‘Siz bir kitap yazmayı düşünüyor musunuz?’ sorusuna ise; ‘Kitap yazmak çok başka bir iş, çok başka bir alan. Benim şu an için öyle bir planım yok.’ yanıtını verdi.

Kitap hakkında

Bir bataklığı kurutarak kurdu Çukur’u İdris Koçovalı. Çıktığını düşünürken yeniden Çukur’a düştü Yamaç Koçovalı. Üstelik bu sefer yalnız da değil, sevdiği kadınla birlikte. İşte aşağı yukarı buralarda “Çukur” başladı. Bir aile. Bir mahalle. Bir aşk. Bir suç draması...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.