JOWAE İLE CİLDİNİZ DOĞAL DENGESİNE KAVUŞSUN!

GÜNDEM 13.07.2018 - 12:04, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1732+ kez okundu.
 

JOWAE İLE CİLDİNİZ DOĞAL DENGESİNE KAVUŞSUN!

  Cildimiz her gün kirlilik, ultraviyole ışınlar, stres, yorgunluk gibi cilt dengesini bozan dış faktörlere maruz kalır. Cilt dokusu mat ve donuk bir hal alırken ciltte yaşlanmanın ilk belirtileri hızlanır. Fransa’nın üstün dermokozmetik anlayışı ve Güney Kore’nin kültürel bitkileri ile geliştirilen Jowaé ile, cildinizi doğal dengesine kavuşturun! Kore dilinde ‘harmoni’ kelimesinden ilham alan  Jowaé, Kore ve Fransa’nın eşsiz bitkisel kozmetiğin sinerjisini  tüm ürün ve ritüellerinde sunuyor.   Lierac ve Phyto’dan sonra, Ales Groupe bünyesindeki 3.  Dermokozmetik marka  Jowaé,  %93 doğal kaynaklı içeriği ile mükemmel cilt hayalini gerçeğe dönüştürüyor.   Jowaé ürünlerinin aktif içeriği olan antioksidan etkili Lumifenol, cildi korur, detoks etkisi sunar, onarır ve ışıltı verir. Latince “ Her zaman canlı” anlamına gelen  Lumifenol, kusursuz ve dayanıklı bir cildin anahtarını sunuyor.   Jowae , Kore’nin geleneksel güzellik ritüelinin dört adımından esinleniyor: Temizleme:  Cildi kir ve makyajdan derinlemesine arındırır. Hazırlama:  Cildi bakıma ve tedaviye hazırlar. Aktifleştirme: Cildin genç dokusunu korur ve cilt dokusunu iyileştirir. Onarma: Tüm cilt tipleri için cilt dengesini sağlamaya ve onarmaya yardımcı olur. Her cilt tipinde farklılıklar gösteren cilt kusurları ve hücre deformasyonunu düzenlemeye ve cilt dengesini onarmaya yardımcı adımdır.   Tüm cilt tiplerine ve hassas ciltlerin kullanımına uygun, temizleme segmentinden renkli nemlendirici serisine kadar 21 farklı referansa sahip Jowae,  paraben, kimyasal koruyucu mineral yağ, hayvansal içerik ve sentetik renklendirici içermeyen doğal içeriği sayesinde, cildinizi de doğal dengesine kavuşturuyor ve günlük saldırılardan cildinizi koruyor!

 

Cildimiz her gün kirlilik, ultraviyole ışınlar, stres, yorgunluk gibi cilt dengesini bozan dış faktörlere maruz kalır. Cilt dokusu mat ve donuk bir hal alırken ciltte yaşlanmanın ilk belirtileri hızlanır.

Fransa’nın üstün dermokozmetik anlayışı ve Güney Kore’nin kültürel bitkileri ile geliştirilen Jowaé ile, cildinizi doğal dengesine kavuşturun! Kore dilinde ‘harmoni’ kelimesinden ilham alan  Jowaé, Kore ve Fransa’nın eşsiz bitkisel kozmetiğin sinerjisini  tüm ürün ve ritüellerinde sunuyor.

 

Lierac ve Phyto’dan sonra, Ales Groupe bünyesindeki 3.  Dermokozmetik marka  Jowaé,  %93 doğal kaynaklı içeriği ile mükemmel cilt hayalini gerçeğe dönüştürüyor.

 

Jowaé ürünlerinin aktif içeriği olan antioksidan etkili Lumifenol, cildi korur, detoks etkisi sunar, onarır ve ışıltı verir.

Latince “ Her zaman canlı” anlamına gelen  Lumifenol, kusursuz ve dayanıklı bir cildin anahtarını sunuyor.

 

Jowae , Kore’nin geleneksel güzellik ritüelinin dört adımından esinleniyor:

  1. Temizleme:  Cildi kir ve makyajdan derinlemesine arındırır.
  2. Hazırlama:  Cildi bakıma ve tedaviye hazırlar.
  3. Aktifleştirme: Cildin genç dokusunu korur ve cilt dokusunu iyileştirir.
  4. Onarma: Tüm cilt tipleri için cilt dengesini sağlamaya ve onarmaya yardımcı olur. Her cilt tipinde farklılıklar gösteren cilt kusurları ve hücre deformasyonunu düzenlemeye ve cilt dengesini onarmaya yardımcı adımdır.

 

Tüm cilt tiplerine ve hassas ciltlerin kullanımına uygun, temizleme segmentinden renkli nemlendirici serisine kadar 21 farklı referansa sahip Jowae,

 paraben, kimyasal koruyucu mineral yağ, hayvansal içerik ve sentetik renklendirici içermeyen doğal içeriği sayesinde, cildinizi de doğal dengesine kavuşturuyor ve günlük saldırılardan cildinizi koruyor!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.