KIRSAL KALKINMAYI SEYHAN’DAN BAŞLATACAĞIZ…

SİYASET 28.04.2019 - 17:42, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1416+ kez okundu.
 

KIRSAL KALKINMAYI SEYHAN’DAN BAŞLATACAĞIZ…

  Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay Seyhan’da Merkeze uzak Mahallelerde Gökçeler (Gerdan), Gölbaşı, Küçük Çıldırım, Köylüoğlu ve Çaputçu’da Seyhanlı vatandaşlarla bir araya geldi.   ADANA / Vatandaşlardan yoğun ilgi gören Başkan Akay, mahallelerde Mahalle Meclisi toplantıları düzenleyeceklerini açıkladı. Başkan Akay, insanlar sorunlarını anlatmak için belediyeye gelmek zorunda kalmadan yerinde tespit edip birlikte çözüm üreteceklerini kaydetti. Bölgelerde uygulanan tarım ve hayvancılığı Kırsal Kalkınma Projeleri ile destekleyeceklerini de vurgulayan Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay “Çiftçilerimiz ve köylülerimiz yaşadıkları yerlerde tarım yapıyorlarsa fideden zirai ilaçlara kadar neye ihtiyaçları varsa yanlarında olup her türlü desteği sağlayacağız. Ayrıca hayvancılık alanında kooperatifler aracılığı ile vatandaşlarımızın ürettiği ürünleri Seyhan Belediyesi olarak geri alma garantisi vereceğiz” dedi KÖYLÜ ÜRETECEK VATANDAŞ UCUZA YİYECEK Başkan Akay, merkeze uzak mahallelerde tarımsal üretim yapmaya çalışan insanların emeğinin değer bulması için kırsal kalkınma projelerini hayata geçireceklerini ifade etti. Patatesin, soğanın ve domatesin en çok tüketilen sebzeler arasında yer aldığını kaydeden Başkan Akif Akay üretilen ürünlerden nasıl yüksek ve kaliteli verim alınıp yüksek kazanç sağlanacağını, tüketicinin de uygun fiyatlarla sebze meyve yiyebileceğini dile getirdi.

 

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay Seyhan’da Merkeze uzak Mahallelerde Gökçeler (Gerdan), Gölbaşı, Küçük Çıldırım, Köylüoğlu ve Çaputçu’da Seyhanlı vatandaşlarla bir araya geldi.

 

ADANA / Vatandaşlardan yoğun ilgi gören Başkan Akay, mahallelerde Mahalle Meclisi toplantıları düzenleyeceklerini açıkladı. Başkan Akay, insanlar sorunlarını anlatmak için belediyeye gelmek zorunda kalmadan yerinde tespit edip birlikte çözüm üreteceklerini kaydetti.

Bölgelerde uygulanan tarım ve hayvancılığı Kırsal Kalkınma Projeleri ile destekleyeceklerini de vurgulayan Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay “Çiftçilerimiz ve köylülerimiz yaşadıkları yerlerde tarım yapıyorlarsa fideden zirai ilaçlara kadar neye ihtiyaçları varsa yanlarında olup her türlü desteği sağlayacağız. Ayrıca hayvancılık alanında kooperatifler aracılığı ile vatandaşlarımızın ürettiği ürünleri Seyhan Belediyesi olarak geri alma garantisi vereceğiz” dedi

KÖYLÜ ÜRETECEK VATANDAŞ UCUZA YİYECEK

Başkan Akay, merkeze uzak mahallelerde tarımsal üretim yapmaya çalışan insanların emeğinin değer bulması için kırsal kalkınma projelerini hayata geçireceklerini ifade etti. Patatesin, soğanın ve domatesin en çok tüketilen sebzeler arasında yer aldığını kaydeden Başkan Akif Akay üretilen ürünlerden nasıl yüksek ve kaliteli verim alınıp yüksek kazanç sağlanacağını, tüketicinin de uygun fiyatlarla sebze meyve yiyebileceğini dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.