KIŞIN ZORLU ŞARTLARINA JOWAE’DEN DERİNLEMESİNE TEMİZLİK!

15.12.2018 - 15:11, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2108+ kez okundu.
 

KIŞIN ZORLU ŞARTLARINA JOWAE’DEN DERİNLEMESİNE TEMİZLİK!

    Fransa’nın üstün dermokozmetik anlayışı ve güney Kore’nin şifalı bitkileri ile harmanlanan Jowaé, cildinizin ihtiyacı olan arınmayı temizleyici serisi ile sunuyor. İçerisinde paraben, silikon, renklendirici gibi maddeler bulunmayan Jowaé serilerinin, ortalama %93 oranındaki doğal formülü tüm cilt tiplerine uygun etki sağlıyor.   YÜZ VE MAKYAJ TEMİZLEYİCİ MİSEL SU %94 doğal içeriği ile tüm cilt tiplerinde ve gözlerde kullanıma uygun olan misel su, antioksidan etkili lumifenol ve şakayık çiçeği ile cildi şehir hayatının kirinden ve makyajdan arındırıyor. Gliserin sayesinde cildi derinlemesine temizleyerek tazelenmiş bir cilt sunuyor. Ylang-ylang çiçeğinin zarif notaları, bergamot ve sandal ağacınını tazeleyici kokuları ile birleşerek yenilenmiş yumuşak bir his bırakıyor.

 

 

Fransa’nın üstün dermokozmetik anlayışı ve güney Kore’nin şifalı bitkileri ile harmanlanan Jowaé, cildinizin ihtiyacı olan arınmayı temizleyici serisi ile sunuyor. İçerisinde paraben, silikon, renklendirici gibi maddeler bulunmayan Jowaé serilerinin, ortalama %93 oranındaki doğal formülü tüm cilt tiplerine uygun etki sağlıyor.

 

YÜZ VE MAKYAJ TEMİZLEYİCİ MİSEL SU

%94 doğal içeriği ile tüm cilt tiplerinde ve gözlerde kullanıma uygun olan misel su, antioksidan etkili lumifenol ve şakayık çiçeği ile cildi şehir hayatının kirinden ve makyajdan arındırıyor. Gliserin sayesinde cildi derinlemesine temizleyerek tazelenmiş bir cilt sunuyor.

Ylang-ylang çiçeğinin zarif notaları, bergamot ve sandal ağacınını tazeleyici kokuları ile birleşerek yenilenmiş yumuşak bir his bırakıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.