Kaan Kantarman Denizli’de başladı

SPOR 09.07.2018 - 13:08, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2393+ kez okundu.
 

Kaan Kantarman Denizli’de başladı

Adana 1. Amatör küme takımlarından Akkapıspor’da mücadele eden futbolcu Kaan Kantarman, Denizlispor’a transferinin ardından yeni takımında çalışmalarına başladı.
U-17’DE 25 GOL ATTI Henüz 17 yaşındaki futbolcu Kantarman, U-17 liginde 25 gol atarak dikkatleri üzerine çekmişti. Bu genç yeteneği Adana takımları maalesef görmezden gelince fırsatı Denizlispor değerlendirdi.  300 FUTBOLCU BAŞKA TAKIMLARDA Adana Demirspor ve Adanaspor, sadece Kaan Kantarman gibi bir genç yeteneği değil umut veren, gelecek vaat eden bir çok futbolcuyu da göremedi. TFF’de kayıtlı yaklaşık 300 Adanalı sporcu Adana dışındaki başka takım ve kulüpler adına mücadele ediyor.
Adana 1. Amatör küme takımlarından Akkapıspor’da mücadele eden futbolcu Kaan Kantarman, Denizlispor’a transferinin ardından yeni takımında çalışmalarına başladı.

U-17’DE 25 GOL ATTI
Henüz 17 yaşındaki futbolcu Kantarman, U-17 liginde 25 gol atarak dikkatleri üzerine çekmişti. Bu genç yeteneği Adana takımları maalesef görmezden gelince fırsatı Denizlispor değerlendirdi. 
300 FUTBOLCU BAŞKA TAKIMLARDA
Adana Demirspor ve Adanaspor, sadece Kaan Kantarman gibi bir genç yeteneği değil umut veren, gelecek vaat eden bir çok futbolcuyu da göremedi. TFF’de kayıtlı yaklaşık 300 Adanalı sporcu Adana dışındaki başka takım ve kulüpler adına mücadele ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.