Kadın sorunlarına çözüm ürettik

GÜNDEM 25.11.2019 - 16:26, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1737+ kez okundu.
 

Kadın sorunlarına çözüm ürettik

AK Parti Adana İl Kadın Kolları Başkanı Sevil Can:
AK Parti Adana İl Kadın Kolları Başkanı Sevil Can, partisinin 5 milyona yaklaşan kadın üyesi olduğunu hatırlatarak, “Kadına şiddette her zaman samimiyet ve sorumluluk bilinciyle hareket ettik. Derinden kanayan yaraya derman olmaya çalıştık” dedi. Can, AK Parti Adana İl Kadın Kolları’nca 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü dolayısıyla, İstasyon Meydanı’nda bir basın açıklama yaptı. Can, yıllardır sürdürdükleri kapsamlı mücadelelerle kadınların yaşadığı sorunları çözmeye çalıştıklarını, yasal düzenlemelerle ekonomi, siyaset, bilim ve eğitimde güçlendirilmesine önemli katkılar sağladıklarını anlattı. Can, “Her ‘kadın’ konusu gündeme geldiğinde veya acı bir hadise yaşandığında devletimizle dayanışma yerine bir takım çevrelerin, bu meseleyi istismar etmeleri, kendi çirkin siyasetlerine malzeme yapmaları da bir başka hakikattir”  diye konuştu. Açıklamaya, AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, Çukurova İlçe Başkanı Şahin Çetin, Yüreğir İlçe Başkanı Yaşar Turan, İl Gençlik Kolları Başkanı Furkan Bozkurt  da katıldı.
AK Parti Adana İl Kadın Kolları Başkanı Sevil Can:

AK Parti Adana İl Kadın Kolları Başkanı Sevil Can, partisinin 5 milyona yaklaşan kadın üyesi olduğunu hatırlatarak, “Kadına şiddette her zaman samimiyet ve sorumluluk bilinciyle hareket ettik. Derinden kanayan yaraya derman olmaya çalıştık” dedi.

Can, AK Parti Adana İl Kadın Kolları’nca 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü dolayısıyla, İstasyon Meydanı’nda bir basın açıklama yaptı. Can, yıllardır sürdürdükleri kapsamlı mücadelelerle kadınların yaşadığı sorunları çözmeye çalıştıklarını, yasal düzenlemelerle ekonomi, siyaset, bilim ve eğitimde güçlendirilmesine önemli katkılar sağladıklarını anlattı. Can, “Her ‘kadın’ konusu gündeme geldiğinde veya acı bir hadise yaşandığında devletimizle dayanışma yerine bir takım çevrelerin, bu meseleyi istismar etmeleri, kendi çirkin siyasetlerine malzeme yapmaları da bir başka hakikattir”  diye konuştu.

Açıklamaya, AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, Çukurova İlçe Başkanı Şahin Çetin, Yüreğir İlçe Başkanı Yaşar Turan, İl Gençlik Kolları Başkanı Furkan Bozkurt  da katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.