Kadınlar bu fuarı çok sevecek!

GÜNDEM 12.11.2019 - 13:42, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1185+ kez okundu.
 

Kadınlar bu fuarı çok sevecek!

  Adana’da Start Fuarcılık tarafından organize edilen BeautyLife Expo Estetik, Güzellik, Kişisel Bakım, Kozmetik Fuarı yarın açılıyor. Fuarda, kozmetik ürünlerinde dikkat çekecek fiyat indirimleri de yer alıyor.  ŞIK VE GÜZEL GÖRÜNMEK İSTİYORUZ  Start Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Musa Öztürk, 17 Kasım Pazar gününe kadar ücretsiz gezilebilecek fuara yurt içi ve yurtdışından firmalarla katılımcıların da geleceğini bildirdi. Adana’da bir ilk olacak estetik, güzellik, kişisel bakım ve kozmetik fuarına firmaların büyük ilgi gösterdiğini anlatan Öztürk, yüzde 80-90 doluluk oranına ulaştıklarına vurgu yaptı. Öztürk, “Özellikle hanımefendileri fuara davet ediyoruz ancak artık erkekler de kişisel bakıma zaman ve bütçe ayırıyor. Artık herkes daha şık, daha güzel görünmek istiyor. Bu fuarla şık ve güzel görünmek isteyen hem erkek hem kadınlara hitap edeceğiz. Sektörle ilgili yenilikler ve yeni teknolojilerde fuarda görülebilecek” dedi.  DOLU DOLU HAZIRLANDIK  Öztürk, fuarda kuaförlerle uluslararası makyaj ve estetik uzmanlarının da saç ve makyaj şovları olacağını anlatarak, şunları kaydetti: “Etkinliklerin dolu dolu olacağı bir fuar hazırladık. Bunu sürekli hale getirmek istiyoruz. Antalya’dan Van’a kadar bir hinterlandımız var. Odalarla işbirliği yaparak Kayseri, Niğde, Karaman ve Konya’dan da ziyaretçi getireceğiz. Katılımcı firmaların çok cazip indirimleri ve hediyeleri olacak. Estetik, güzellik ve kozmetikle ilgili tüm ürünlerde kampanyalı ve uygun fiyata satın alınabilecek.”  Adana TÜYAP Fuar Merkezi’ndeki fuarda, medikal estetik dermatoloji ürün ve ekipmanları, kozmetik, makyaj ürün ve ekipmanları, Spa-Wellness, fitness ürün ve ekipmanları, profesyonel tırnak ekipmanları, el ayak bakımı, saç ve bakım ekipmanları ve ürünleri, parfümeri ürünleri yer alacak. Ayrıca, doktor, dermotolog, güzellik uzmanı, kuaförler ve sektör profesyonelleri ile estetik ve güzellik merkezleri, saç ekim merkezleri, lazer firmaları, zayıflama ürünleri ve saç kaynak merkezleri de kendine yer buldu. Fuarda, ayrıca dans gösterileri, spor faaliyetleri, seminer ve konferanslar, ücretsiz muayene etkinlikleri, öğretici toplantı ve etkinlikler ile cilt analizleri yapılacak, işletmecilik eğitimleri verilecek.

 

Adana’da Start Fuarcılık tarafından organize edilen BeautyLife Expo Estetik, Güzellik, Kişisel Bakım, Kozmetik Fuarı yarın açılıyor. Fuarda, kozmetik ürünlerinde dikkat çekecek fiyat indirimleri de yer alıyor. 

ŞIK VE GÜZEL GÖRÜNMEK İSTİYORUZ 
Start Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Musa Öztürk, 17 Kasım Pazar gününe kadar ücretsiz gezilebilecek fuara yurt içi ve yurtdışından firmalarla katılımcıların da geleceğini bildirdi. Adana’da bir ilk olacak estetik, güzellik, kişisel bakım ve kozmetik fuarına firmaların büyük ilgi gösterdiğini anlatan Öztürk, yüzde 80-90 doluluk oranına ulaştıklarına vurgu yaptı. Öztürk, “Özellikle hanımefendileri fuara davet ediyoruz ancak artık erkekler de kişisel bakıma zaman ve bütçe ayırıyor. Artık herkes daha şık, daha güzel görünmek istiyor. Bu fuarla şık ve güzel görünmek isteyen hem erkek hem kadınlara hitap edeceğiz. Sektörle ilgili yenilikler ve yeni teknolojilerde fuarda görülebilecek” dedi. 
DOLU DOLU HAZIRLANDIK 
Öztürk, fuarda kuaförlerle uluslararası makyaj ve estetik uzmanlarının da saç ve makyaj şovları olacağını anlatarak, şunları kaydetti: “Etkinliklerin dolu dolu olacağı bir fuar hazırladık. Bunu sürekli hale getirmek istiyoruz. Antalya’dan Van’a kadar bir hinterlandımız var. Odalarla işbirliği yaparak Kayseri, Niğde, Karaman ve Konya’dan da ziyaretçi getireceğiz. Katılımcı firmaların çok cazip indirimleri ve hediyeleri olacak. Estetik, güzellik ve kozmetikle ilgili tüm ürünlerde kampanyalı ve uygun fiyata satın alınabilecek.” 
Adana TÜYAP Fuar Merkezi’ndeki fuarda, medikal estetik dermatoloji ürün ve ekipmanları, kozmetik, makyaj ürün ve ekipmanları, Spa-Wellness, fitness ürün ve ekipmanları, profesyonel tırnak ekipmanları, el ayak bakımı, saç ve bakım ekipmanları ve ürünleri, parfümeri ürünleri yer alacak. Ayrıca, doktor, dermotolog, güzellik uzmanı, kuaförler ve sektör profesyonelleri ile estetik ve güzellik merkezleri, saç ekim merkezleri, lazer firmaları, zayıflama ürünleri ve saç kaynak merkezleri de kendine yer buldu.
Fuarda, ayrıca dans gösterileri, spor faaliyetleri, seminer ve konferanslar, ücretsiz muayene etkinlikleri, öğretici toplantı ve etkinlikler ile cilt analizleri yapılacak, işletmecilik eğitimleri verilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.