KADİR HAS ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ EĞİTİM BAŞVURULARI BAŞLADI

EĞİTİM 28.08.2019 - 12:40, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2439+ kez okundu.
 

KADİR HAS ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ EĞİTİM BAŞVURULARI BAŞLADI

  Kadir Has Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü 2019-2020 güz dönemi başvuruları 26 Ağustos – 6 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek. Kadir Has Üniversitesi, 2019-2020 eğitim öğretim yılında lisansüstü eğitim programları kapsamında, toplam 13 doktora programı, 27 akademik yüksek lisans programı ve 25 profesyonel yüksek lisans programı sunuyor. Özellikle TÜBİTAK ve AB fonlarıyla desteklenen araştırma projeleri kapsamında görev alacak tam burslu doktora adayları bekleyen doktora programları ile yeni açılan doktora ve yüksek lisans programları dikkati çekiyor. İlk kez yeni eğitim öğretim yılında başlayacak lisansüstü programları arasında, Kültür Varlıklarını Koruma Doktora Programı, İletişim Bilimleri Doktora Programı ve Kent ve Çocuk Çalışmaları Yüksek Lisans Programı yer alıyor.

 

Kadir Has Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü 2019-2020 güz dönemi başvuruları 26 Ağustos – 6 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek.

Kadir Has Üniversitesi, 2019-2020 eğitim öğretim yılında lisansüstü eğitim programları kapsamında, toplam 13 doktora programı, 27 akademik yüksek lisans programı ve 25 profesyonel yüksek lisans programı sunuyor.

Özellikle TÜBİTAK ve AB fonlarıyla desteklenen araştırma projeleri kapsamında görev alacak tam burslu doktora adayları bekleyen doktora programları ile yeni açılan doktora ve yüksek lisans programları dikkati çekiyor. İlk kez yeni eğitim öğretim yılında başlayacak lisansüstü programları arasında, Kültür Varlıklarını Koruma Doktora Programı, İletişim Bilimleri Doktora Programı ve Kent ve Çocuk Çalışmaları Yüksek Lisans Programı yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.