“Kafalar Karşık” filminin oyuncularına sevgi seli

18.12.2018 - 14:30, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1864+ kez okundu.
 

“Kafalar Karşık” filminin oyuncularına sevgi seli

      ADANA / Evlenebilmek için kız arkadaşının kayıp babasını bulmaya çalışan genç bir adam ve arkadaşlarının hikayesini anlatan "Kafalar Karışık" filminin Adana’daki oyunculu özel gösterimi Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nde yapıldı.   Sosyal medyada çektikleri videolarla adını duyuran filmin başrol oyuncuları Atakan Özyurt, Bilal Hancı ve Fatih Yasin, Avşar Sinema’sındaki gösterim öncesi gazetecilere yaptıkları açıklamada, Adana’da olmaktan çok mutlu olduklarını belirterek, “Yoğun bir ilgi var,  bu da bizi ayrıca mutlu etti. Gelen tüm sinemaseverlere teşekkür ediyoruz” dediler.   Daha sonra salona girerek sevenlerini selamlayan üçlü, alkışlarla karşılandılar. Salonu dolduran Adanalılara teşekkür eden Atakan Özyurt, Bilal Hancı ve Fatih Yasin, film üzerine sohbet edip, "Buradan yüzünüzde gülümseme ile ayrılacağınıza inanıyoruz" dediler.   İzleyiciler, Youtube'de 4.5 milyonun üzerinde takipçisi bulunan Kafalar ekibinin ünlü fenomenleri Fatih Yasin, Atakan Özyurt ve Bilal Hancı’yı daha yakından görmek için birbirleriyle yarıştılar.   Vizyona girdiği gündeni tibaren en çok izlenenler arasında yer alan filmin ünlü üçlüsü, sevenlerinin filme ilişkin sorularını da yanıtladıktan sonra sosyal medya hesaplarından canlı yayın yapıp, hep birlikte günün anısına fotoğraf çektirdiler.   Yönetmenliğini Yücel Yolcu’nun yaptığı, Metin Akpınar, Perihan Savaş, Cihan Ünal, Güven Kıraç, Zuhal Yalçın, Ruhi Sarı, Erhan Yazıcıoğlu ve Selahattin Taşdöğen gibi usta isimlerin rol aldığı aksiyon ve komedinin buluştuğu Kafalar Karışık filmi ,6 Aralık’ta Almanya’da, 7 Aralık’ta ise Türkiye’de vizyona girmişti.  

 

 

 

ADANA / Evlenebilmek için kız arkadaşının kayıp babasını bulmaya çalışan genç bir adam ve arkadaşlarının hikayesini anlatan "Kafalar Karışık" filminin Adana’daki oyunculu özel gösterimi Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nde yapıldı.

 

Sosyal medyada çektikleri videolarla adını duyuran filmin başrol oyuncuları Atakan Özyurt, Bilal Hancı ve Fatih Yasin, Avşar Sinema’sındaki gösterim öncesi gazetecilere yaptıkları açıklamada, Adana’da olmaktan çok mutlu olduklarını belirterek, “Yoğun bir ilgi var,  bu da bizi ayrıca mutlu etti. Gelen tüm sinemaseverlere teşekkür ediyoruz” dediler.

 

Daha sonra salona girerek sevenlerini selamlayan üçlü, alkışlarla karşılandılar. Salonu dolduran Adanalılara teşekkür eden Atakan Özyurt, Bilal Hancı ve Fatih Yasin, film üzerine sohbet edip, "Buradan yüzünüzde gülümseme ile ayrılacağınıza inanıyoruz" dediler.

 

İzleyiciler, Youtube'de 4.5 milyonun üzerinde takipçisi bulunan Kafalar ekibinin ünlü fenomenleri Fatih Yasin, Atakan Özyurt ve Bilal Hancı’yı daha yakından görmek için birbirleriyle yarıştılar.

 

Vizyona girdiği gündeni tibaren en çok izlenenler arasında yer alan filmin ünlü üçlüsü, sevenlerinin filme ilişkin sorularını da yanıtladıktan sonra sosyal medya hesaplarından canlı yayın yapıp, hep birlikte günün anısına fotoğraf çektirdiler.

 

Yönetmenliğini Yücel Yolcu’nun yaptığı, Metin Akpınar, Perihan Savaş, Cihan Ünal, Güven Kıraç, Zuhal Yalçın, Ruhi Sarı, Erhan Yazıcıoğlu ve Selahattin Taşdöğen gibi usta isimlerin rol aldığı aksiyon ve komedinin buluştuğu Kafalar Karışık filmi ,6 Aralık’ta Almanya’da, 7 Aralık’ta ise Türkiye’de vizyona girmişti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.