’Kana’da eğitimi’’ dediler, paraları götürdüler

GÜNDEM 11.11.2019 - 18:04, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 896+ kez okundu.
 

’Kana’da eğitimi’’ dediler, paraları götürdüler

"Kana’da eğitim sistemi Adana'da!’’ sloganıyla Çukurova ilçesinde kampus inşaatı başlattılar,  onlarca kişiden kaparo ve kayıt parası aldılar,  sonra da ‘’Okul inşaatı 2019-2020’ eğititim-öğretim dönemine yetişmeyecek’’ dediler. Yetmedi 6 ayı aşkın süredir kayıt ve kaparo parası verenlere de ödeme yapmadılar. Huzurevleri Mahallesi, Türkmenbaşı Bulvarı’ndaki kampus inşaat alanından da Kanada Okulları yazılı afişleri de kaldırdılar.  KANADA HÜKÜMETİYLE BAĞLANTIMIZ VAR Bir öğrenci velisi okullar açılmadan önce Kanada Okulları adına Çukurova Üniversitesi’nde deneme sınavı yapıldığını belirterek, ‘’Bize önce çocuğumuzun burs kazandığı söylendi. Kanada hükümetiyle bağlantılı olduklarını da anlatıp 46 bin TL ücret istediler. Kanada hükümetinin  öğrenci  başına burs verdiğini de söylediler. Binlerce lira para verdikten sonra okul inşaatını yeni eğitim öğretim dönemine yetiştiremeyeceklerini söylediler ve paramızı da vermiyorlar’’ dedi.  ARABULUCU ŞİRKETİ TEHDİT EDİYOR Adının açıklanmasını istemeyen öğrenci velisi , ‘’Bizi ikna ettiler. İstanbul’daki kampuslerine davet ettiler. Rakipsiz olduklarını söylediler. Çocuğumuzun Kanada’da eğitimini sürdürme, hatta orada üniversite okuma imkanı kazanacağını ifede ettiler. Bu iş olmadı. Okul inşaatı durdu. Paramız ödenmiyor. Araya arabulucu koydular. Onlar da ‘biz olmazsak paranız alamazsınız, hukuk çökmüş, yıllar sürer’’ diye bizi tehdit ediyor’’ diye konuştu.   

"Kana’da eğitim sistemi Adana'da!’’ sloganıyla Çukurova ilçesinde kampus inşaatı başlattılar,  onlarca kişiden kaparo ve kayıt parası aldılar,  sonra da ‘’Okul inşaatı 2019-2020’ eğititim-öğretim dönemine yetişmeyecek’’ dediler. Yetmedi 6 ayı aşkın süredir kayıt ve kaparo parası verenlere de ödeme yapmadılar. Huzurevleri Mahallesi, Türkmenbaşı Bulvarı’ndaki kampus inşaat alanından da Kanada Okulları yazılı afişleri de kaldırdılar. 

KANADA HÜKÜMETİYLE BAĞLANTIMIZ VAR
Bir öğrenci velisi okullar açılmadan önce Kanada Okulları adına Çukurova Üniversitesi’nde deneme sınavı yapıldığını belirterek, ‘’Bize önce çocuğumuzun burs kazandığı söylendi. Kanada hükümetiyle bağlantılı olduklarını da anlatıp 46 bin TL ücret istediler. Kanada hükümetinin  öğrenci  başına burs verdiğini de söylediler. Binlerce lira para verdikten sonra okul inşaatını yeni eğitim öğretim dönemine yetiştiremeyeceklerini söylediler ve paramızı da vermiyorlar’’ dedi. 
ARABULUCU ŞİRKETİ TEHDİT EDİYOR
Adının açıklanmasını istemeyen öğrenci velisi , ‘’Bizi ikna ettiler. İstanbul’daki kampuslerine davet ettiler. Rakipsiz olduklarını söylediler. Çocuğumuzun Kanada’da eğitimini sürdürme, hatta orada üniversite okuma imkanı kazanacağını ifede ettiler. Bu iş olmadı. Okul inşaatı durdu. Paramız ödenmiyor. Araya arabulucu koydular. Onlar da ‘biz olmazsak paranız alamazsınız, hukuk çökmüş, yıllar sürer’’ diye bizi tehdit ediyor’’ diye konuştu.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.