BOLUSPOR YENİLGİSİNİN ARDINDAN...

SPOR 24.09.2018 - 14:13, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2196+ kez okundu.
 

BOLUSPOR YENİLGİSİNİN ARDINDAN...

6 haftadır galibiyet yüzü görmeyen Adanaspor’da suçlu bulundu. Turuncu beyazlı yönetim, 2-1’lik Boluspor yenilgisinin ardından Teknik Direktör Cihat Arslan’ın görevine son verdi.
TFF 1. Lig’de mücadele eden ve 6 haftadan bu yana galibiyete hasret Adanaspor, Teknik Direktör Cihat Arslan’la yollarını ayırdı.  KARŞILIKLI ANLAŞIP AYRILDIK Adanaspor’dan yapılan açıklamada, “Teknik Direktör Cihat Arslan ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Yönetim Kurulumuz Teknik Direktör Cihat Arslan ile bir araya gelerek bazı konularda karşılıklı fikir alış verişinde bulundu. Görüşme sırasında Teknik Direktör Cihat Arslan ile karşılıklı anlaşarak yolları ayırma kararı alınmıştır. Cihat Arslan'a bugüne kadar ki katkılarından dolayı teşekkür eder, bundan sonraki spor hayatında başarılar dileriz” denildi.   “YENİLMEMİZ ÜZÜCÜ AMA GERÇEK”  Teknik Direktör Arslan’ın eski takımı Akhisarspor’la yeniden anlaştığı öğrenildi. Adanaspor geçen hafta Boluspor’a sahasında 2-1 mağlup olmuştu. Arslan, maçın ardından yaptığı değerlendirmede “Boluspor’u tebrik ediyorum. Bize de geçmiş olsun, üzücü ama gerçek” demişti.  Teknik Direktör Arslan’ın gitmesi üzerine takımı Ali Asım Balkaya antrenmana çıkaracak. Altyapıdan Murat Özatak, Volkan Öztürk, Serkan Bekiroğlu sorumlu olurken, kaleci antrenörlüğünü ise Ali Hıdırkurt yapacak. İŞTE CİHAT ARSLAN’IN 6 HAFTALIK KARNESİ  Adanaspor, 6 haftalık mücadelede galibiyet yüzü görmedi. Adanaspor ligde oynadığı 6 maçta 3 beraberlik 3 mağlubiyet aldı, 6 gol atarken meşin yuvarlağı 10 kez kalesinde gördü. Turuncu beyazlılar -4 averaj ve 3 puanla ligin 17’nci sırasında yer alıyor.  Bu arada, Adanaspor, 26 Eylül Çarşamba günü saat 15.00’te Şile Yıldızspor ile Türkiye Kupası 3’ncü turunda karşılaşacak. Turuncu beyazlılar, 1 Ekim Pazartesi günü ise deplasmanda Giresunspor ile saat 19.00’da karşı karşıya gelecek.
6 haftadır galibiyet yüzü görmeyen Adanaspor’da suçlu bulundu. Turuncu beyazlı yönetim, 2-1’lik Boluspor yenilgisinin ardından Teknik Direktör Cihat Arslan’ın görevine son verdi.

TFF 1. Lig’de mücadele eden ve 6 haftadan bu yana galibiyete hasret Adanaspor, Teknik Direktör Cihat Arslan’la yollarını ayırdı. 
KARŞILIKLI ANLAŞIP AYRILDIK
Adanaspor’dan yapılan açıklamada, “Teknik Direktör Cihat Arslan ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Yönetim Kurulumuz Teknik Direktör Cihat Arslan ile bir araya gelerek bazı konularda karşılıklı fikir alış verişinde bulundu. Görüşme sırasında Teknik Direktör Cihat Arslan ile karşılıklı anlaşarak yolları ayırma kararı alınmıştır. Cihat Arslan'a bugüne kadar ki katkılarından dolayı teşekkür eder, bundan sonraki spor hayatında başarılar dileriz” denildi.  
“YENİLMEMİZ ÜZÜCÜ AMA GERÇEK” 
Teknik Direktör Arslan’ın eski takımı Akhisarspor’la yeniden anlaştığı öğrenildi. Adanaspor geçen hafta Boluspor’a sahasında 2-1 mağlup olmuştu. Arslan, maçın ardından yaptığı değerlendirmede “Boluspor’u tebrik ediyorum. Bize de geçmiş olsun, üzücü ama gerçek” demişti. 
Teknik Direktör Arslan’ın gitmesi üzerine takımı Ali Asım Balkaya antrenmana çıkaracak. Altyapıdan Murat Özatak, Volkan Öztürk, Serkan Bekiroğlu sorumlu olurken, kaleci antrenörlüğünü ise Ali Hıdırkurt yapacak.
İŞTE CİHAT ARSLAN’IN 6 HAFTALIK KARNESİ 
Adanaspor, 6 haftalık mücadelede galibiyet yüzü görmedi. Adanaspor ligde oynadığı 6 maçta 3 beraberlik 3 mağlubiyet aldı, 6 gol atarken meşin yuvarlağı 10 kez kalesinde gördü. Turuncu beyazlılar -4 averaj ve 3 puanla ligin 17’nci sırasında yer alıyor. 
Bu arada, Adanaspor, 26 Eylül Çarşamba günü saat 15.00’te Şile Yıldızspor ile Türkiye Kupası 3’ncü turunda karşılaşacak. Turuncu beyazlılar, 1 Ekim Pazartesi günü ise deplasmanda Giresunspor ile saat 19.00’da karşı karşıya gelecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.