KAPLAN ARTIK NEFES ALIYOR!

SPOR 03.04.2018 - 16:34, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1482+ kez okundu.
 

KAPLAN ARTIK NEFES ALIYOR!

Adanaspor, kendi saha ve seyircisi önünde karşılaştığı Samsunspor’u 2-1 yenerek küme düşme hattından uzaklaştı. Turuncu beyazlılar bu hafta ise deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşacak.  Adanaspor, uzun bir sessizliğin ardından ancak 5 hafta sonra 3 puanla tanışıp “kırmızı hat”tan uzaklaştı. Adeta nefes alan Toros kaplanları, bu hafta ligin sonuna demir atan ve küme düşmesi kesinleşen Gaziantepspor’la karşı karşıya gelecek.  Adanaspor, ligin 29’ncu haftasında Samsunspor’la karşılaştı. İki takım ilk yarıda birbirine üstünlük sağlayamadı. İkinci yarıda ise Adanaspor, 2 golle 3 puan almasını bildi. Adanaspor’un golü 58’nci dakikada geldi. Mustafa Sevgi’nin ortasına Bahattin kafa vurdu. Kaleci Furkan topu çeldi fakat boşta kalan topu Gökhan Süzen filelere göndermeyi başardı. 1-0. Adanaspor 69’ncu dakikada ikinci golü buldu. Adanaspor, Renan’la sol kanattan atak geliştirdi. Bu oyuncu ceza alanı içine topu ortaladı. Mustafa Sevgi, topu göğsüyle yere indirip ceza alanı önünde bekleyen Magaye’ye aktardı. Magaye sert vurdu top Ahmet’in ayağına çarptı. Kaleci Furkan kontrpiyede kalınca meşin yuvarlak filelerle buluştu: 2-0. Samsunspor’un golü ise 90+5’te geldi. Samsunspor, köşe atışı kazandı. Enes topu ön direğe ortaladı. Muhammet iyi yükselip kafayı vurdu, top ağlarla buluştu: 2-1.

Adanaspor, kendi saha ve seyircisi önünde karşılaştığı Samsunspor’u 2-1 yenerek küme düşme hattından uzaklaştı. Turuncu beyazlılar bu hafta ise deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşacak. 

Adanaspor, uzun bir sessizliğin ardından ancak 5 hafta sonra 3 puanla tanışıp “kırmızı hat”tan uzaklaştı. Adeta nefes alan Toros kaplanları, bu hafta ligin sonuna demir atan ve küme düşmesi kesinleşen Gaziantepspor’la karşı karşıya gelecek. 
Adanaspor, ligin 29’ncu haftasında Samsunspor’la karşılaştı. İki takım ilk yarıda birbirine üstünlük sağlayamadı. İkinci yarıda ise Adanaspor, 2 golle 3 puan almasını bildi. Adanaspor’un golü 58’nci dakikada geldi. Mustafa Sevgi’nin ortasına Bahattin kafa vurdu. Kaleci Furkan topu çeldi fakat boşta kalan topu Gökhan Süzen filelere göndermeyi başardı. 1-0. Adanaspor 69’ncu dakikada ikinci golü buldu. Adanaspor, Renan’la sol kanattan atak geliştirdi. Bu oyuncu ceza alanı içine topu ortaladı. Mustafa Sevgi, topu göğsüyle yere indirip ceza alanı önünde bekleyen Magaye’ye aktardı. Magaye sert vurdu top Ahmet’in ayağına çarptı. Kaleci Furkan kontrpiyede kalınca meşin yuvarlak filelerle buluştu: 2-0. Samsunspor’un golü ise 90+5’te geldi. Samsunspor, köşe atışı kazandı. Enes topu ön direğe ortaladı. Muhammet iyi yükselip kafayı vurdu, top ağlarla buluştu: 2-1.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.