Karaca, Vali’yi göreve çağırdı

GÜNDEM 20.03.2019 - 12:50, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1852+ kez okundu.
 

Karaca, Vali’yi göreve çağırdı

  31 Martta yapılacak olan mahalli idareler seçimine 10 gün kala seçim çalışmalarına çirkinlik karışmaya başladı. Millet İttifakı ve CHP Yüreğir Belediye Başkan adayı Kamuran Karaca, afişlerinin sökülmesi ve yırtılmasına tepki göstererek, Adana Valisi Mahmut Demirtaş’ı göreve çağırdı. Karaca,Yüreğir Emniyet Müdürlüğüne suç duyurusunda bulundu. AFİŞLER GECE YIRTILARAK SÖKÜLÜYOR Ülkenin zor ekonomik koşulları altında seçim çalışmalarını sürdüren Belediye Başkan adaylarının emek sarf edilerek, asılan başkan adaylarının yırtılarak sökülmesi, CHP Yüreğir Belediye Başkan adayı Kamuran Karaca’yı çileden çıkardı. Karaca, “ Seçim çalışmalarımızı sürdürürken, sadece bizim afiş ve pankartlarımızın yırtılması bizleri üzmüştür. Kışla, Kozan yolu, Sinanpaşa, Yavuzlar mahallelerindeki afiş ve pankartlarımız yırtılarak sökülmüştür. Bu emeğe saygının olmadığını göstermektedir.” Dedi. VALİ’YE GÖREVE ÇAĞIRDI           Afiş ve pankartların sökülmesi konusunda Adana Valisi, Yüreğir Kaymakamı ve Yüreğir Emniyet Müdürlüğünü göreve çağıran Millet İttifakı ve CHP Yüreğir Belediye Başkan adayı Kamuran Karaca şunları söyledi. “ Daha önce bu durumları Vali Beye bildirdik. Emniyete bildirdik. Ama hiçbir önlem alınmadı. Bu tür olaylara fırsat verilmesin. Adana Valisi Mahmut Demirtaş’ı göreve çağırıyoruz. Bu durum hakkında Yüreğir Emniyet Müdürlüğüne de suç duyurusunda bulunduk.”  

 

31 Martta yapılacak olan mahalli idareler seçimine 10 gün kala seçim çalışmalarına çirkinlik karışmaya başladı. Millet İttifakı ve CHP Yüreğir Belediye Başkan adayı Kamuran Karaca, afişlerinin sökülmesi ve yırtılmasına tepki göstererek, Adana Valisi Mahmut Demirtaş’ı göreve çağırdı. Karaca,Yüreğir Emniyet Müdürlüğüne suç duyurusunda bulundu.

AFİŞLER GECE YIRTILARAK SÖKÜLÜYOR

Ülkenin zor ekonomik koşulları altında seçim çalışmalarını sürdüren Belediye Başkan adaylarının emek sarf edilerek, asılan başkan adaylarının yırtılarak sökülmesi, CHP Yüreğir Belediye Başkan adayı Kamuran Karaca’yı çileden çıkardı. Karaca, “ Seçim çalışmalarımızı sürdürürken, sadece bizim afiş ve pankartlarımızın yırtılması bizleri üzmüştür. Kışla, Kozan yolu, Sinanpaşa, Yavuzlar mahallelerindeki afiş ve pankartlarımız yırtılarak sökülmüştür. Bu emeğe saygının olmadığını göstermektedir.” Dedi.

VALİ’YE GÖREVE ÇAĞIRDI          

Afiş ve pankartların sökülmesi konusunda Adana Valisi, Yüreğir Kaymakamı ve Yüreğir Emniyet Müdürlüğünü göreve çağıran Millet İttifakı ve CHP Yüreğir Belediye Başkan adayı Kamuran Karaca şunları söyledi. “ Daha önce bu durumları Vali Beye bildirdik. Emniyete bildirdik. Ama hiçbir önlem alınmadı. Bu tür olaylara fırsat verilmesin. Adana Valisi Mahmut Demirtaş’ı göreve çağırıyoruz. Bu durum hakkında Yüreğir Emniyet Müdürlüğüne de suç duyurusunda bulunduk.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.