KARAİSALI'DA BAŞKAN ALİ METİN GÜVEN TAZELEDİ…

GÜNDEM 10.01.2018 - 12:55, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2600+ kez okundu.
 

KARAİSALI'DA BAŞKAN ALİ METİN GÜVEN TAZELEDİ…

  ADANA - Adana ESOB'a bağlı Karaisalı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Olağan Genel Kurulu'nda, Başkan Ali Metin ve yönetim kurulu, üyelerden tam destek alarak 4 yıllığına göreve yeniden seçildi.   Karaisalı Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nda Bakanlık Temsilcileri nezaretinde gerçekleştirilen genel kurulun divan başkanlığını, verilen teklifin kabulü üzerine Adana ESOB Başkan Vekili ve Yağlı Boyacılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Göktaş, yardımcılıklarını da Yusuf Şahin,  katipliklerini de Kazım Gözütok, Hidayet Özen ve Doğan Kuşçu yaptılar.   Divan Başkanı Mustafa Göktaş'ın daveti üzerine gündem gereği salonda saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşımız okundu. Ardından Başkan Ali Metin, yönetim, denetim kurulu faaliyet raporları ile bilançoyu okudu, Divan Başkanı Göktaş, raporları oylamaya sundu, üyeler oy birliğiyle raporları ibra etti.  Yeni dönem çalışma raporu ile gelir - gider tablosu okundu,oylamaya sunuldu, üyeler oy birliğiyle kabul etti.   Ardından seçimlere geçildi. Ali Metin başkanlığındaki Arif Nihat Demircioğlu, Sebahattin Karabudak, Tekin Aydınlı, Necati Ciylan, İbrahim Karadağ, Selahattin Demir'den oluşan yönetim kurulu ile Mehmet Akif Atik, Kadir Şahin ve Soner Yörük'ten oluşan denetim kurulu listesi, üyelerin oy birliğiyle 4 yıllığına yeniden göreve seçildi.   Başkan Ali Metin, gerek seçime katılan, gerekse çiçek ve mesaj göndererek kendisine destek veren, başta Birlik Başkanı Nihat Sözütek, Başkan Vekili Mustafa Göktaş olmak üzere Birlik yönetim kurulu üyeleri, esnaf odası ve kooperatif başkanları ile üyelerine ayrı ayrı teşekkür etti. 

 

ADANA - Adana ESOB'a bağlı Karaisalı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Olağan Genel Kurulu'nda, Başkan Ali Metin ve yönetim kurulu, üyelerden tam destek alarak 4 yıllığına göreve yeniden seçildi.

 

Karaisalı Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nda Bakanlık Temsilcileri nezaretinde gerçekleştirilen genel kurulun divan başkanlığını, verilen teklifin kabulü üzerine Adana ESOB Başkan Vekili ve Yağlı Boyacılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Göktaş, yardımcılıklarını da Yusuf Şahin,  katipliklerini de Kazım Gözütok, Hidayet Özen ve Doğan Kuşçu yaptılar.

 

Divan Başkanı Mustafa Göktaş'ın daveti üzerine gündem gereği salonda saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşımız okundu. Ardından Başkan Ali Metin, yönetim, denetim kurulu faaliyet raporları ile bilançoyu okudu, Divan Başkanı Göktaş, raporları oylamaya sundu, üyeler oy birliğiyle raporları ibra etti.  Yeni dönem çalışma raporu ile gelir - gider tablosu okundu,oylamaya sunuldu, üyeler oy birliğiyle kabul etti.

 

Ardından seçimlere geçildi. Ali Metin başkanlığındaki Arif Nihat Demircioğlu, Sebahattin Karabudak, Tekin Aydınlı, Necati Ciylan, İbrahim Karadağ, Selahattin Demir'den oluşan yönetim kurulu ile Mehmet Akif Atik, Kadir Şahin ve Soner Yörük'ten oluşan denetim kurulu listesi, üyelerin oy birliğiyle 4 yıllığına yeniden göreve seçildi.

 

Başkan Ali Metin, gerek seçime katılan, gerekse çiçek ve mesaj göndererek kendisine destek veren, başta Birlik Başkanı Nihat Sözütek, Başkan Vekili Mustafa Göktaş olmak üzere Birlik yönetim kurulu üyeleri, esnaf odası ve kooperatif başkanları ile üyelerine ayrı ayrı teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.