Karaisalı Halk Eğitim Merkezi İstihdama Yönelik Kurslar Açıyor

EĞİTİM 21.09.2018 - 13:17, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1920+ kez okundu.
 

Karaisalı Halk Eğitim Merkezi İstihdama Yönelik Kurslar Açıyor

Karaisalı Halk Eğitim Merkezi Müdürü Abdulkadir Yeşilkuş, İl İstihdam Kurulu kararları doğrultusunda İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün onayıyla yeni kursların açılacağını söyledi. Yeşilkuş, yaptığı açıklamada, YGS-LYS kursları, bilgisayar kullanımı, giyim, okuma yazma, ağaç kesme ve boylama, hasta ve yaşlı öz bakımına destek olacakların eğitimi, öz bakıma destek elemanı eğitimi, avcılık, el sanatları, ebru, satranç, halk oyunları, yabancı dil(İngilizce, arapça), su kabağı işletmeciliği, aşçı yardımcılığı, ahşap boyama ve vernikleme elemanı, el ve makine nakışları, el ve makine dikişçisi, ön muhasebe kurslarının açılacağını bildirdi. Halk Eğitim Merkezi Müdürü Abdulkadir Yeşilkuş, ayrıca Karaisalı Belediyesi, Karaisalı Halk Eğitim Merkezi ve İŞKUR’un ortaklaşa işbirliğiyle Ekim ayında ilçede girişimcilik kursunun açılacağını da belirtti. Abdulkadir Yeşilkuş, kurslara katılmak isteyenlerin Karaisalı Halk Eğitim Merkezine başvurması gerektiğini kaydetti.

Karaisalı Halk Eğitim Merkezi Müdürü Abdulkadir Yeşilkuş, İl İstihdam Kurulu kararları doğrultusunda İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün onayıyla yeni kursların açılacağını söyledi.

Yeşilkuş, yaptığı açıklamada, YGS-LYS kursları, bilgisayar kullanımı, giyim, okuma yazma, ağaç kesme ve boylama, hasta ve yaşlı öz bakımına destek olacakların eğitimi, öz bakıma destek elemanı eğitimi, avcılık, el sanatları, ebru, satranç, halk oyunları, yabancı dil(İngilizce, arapça), su kabağı işletmeciliği, aşçı yardımcılığı, ahşap boyama ve vernikleme elemanı, el ve makine nakışları, el ve makine dikişçisi, ön muhasebe kurslarının açılacağını bildirdi.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Abdulkadir Yeşilkuş, ayrıca Karaisalı Belediyesi, Karaisalı Halk Eğitim Merkezi ve İŞKUR’un ortaklaşa işbirliğiyle Ekim ayında ilçede girişimcilik kursunun açılacağını da belirtti.

Abdulkadir Yeşilkuş, kurslara katılmak isteyenlerin Karaisalı Halk Eğitim Merkezine başvurması gerektiğini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.