Karakucak Güreşleri için birlik beraberlik toplantısı

GÜNDEM 22.08.2019 - 12:54, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1887+ kez okundu.
 

Karakucak Güreşleri için birlik beraberlik toplantısı

  ADANA – Adana’da Cumhur İttifakı’nın kazandığı ilçe belediye başkanları Kızıldağ Karakucak Güreşleri için birlik ve beraberlik toplantısı düzenledi. Karaisalı Belediyesi tarafından bu yıl 534.sü düzenlenecek olan Kızıldağ Karakucak Güreşleri öncesinde Cumhur İttifakı’nın kazandığı ilçe belediye başkanları Karaisalı’nın simgesi olan tarihi Varda Köprüsü’nde bir araya gelerek, önümüzde ki hafta sonu Kızıldağ Yaylası’nda düzenlenecek olan güreş ve şenlikler hakkında istişare toplantısı gerçekleştirdiler. Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda ilçe belediye başkanları, AK Parti ve MHP Karaisalı İlçe Başkanları ve meclis üyeleri, 534. Kızıldağ Karakucak Güreşleri ve Şenliklerin Cumhur İttifakı’na yakışır bir şekilde gerçekleşmesi için ellerinden geleni yapacaklarını belirttiler. Başkan Aslan, “Spor Toto İle Sponsorluk Anlaşması İmzaladık” Güreş ve şenliklerin sorunsuz geçmesi adına ilçe belediye başkanlarıyla Varda Köprüsü’nde yaptıkları toplantıda konuşan Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, “İlçe belediye başkanlarımıza, AK Parti ve MHP Karaisalı ilçe başkanlarımıza ve meclis üyelerimizle toplantıya katıldıkları için teşekkür ediyorum. Bu toplantıyı yapmamızın amacı Cumhur İttifakı’nın gücünü hafta sonu gerçekleştirecek olduğumuz güreş ve şenliklerde göstermek. Bu yıl 534.sünü düzenleyeceğimiz Kızıldağ Karakucak Güreşleri için Spor Toto ile sponsorluk anlaşması imzaladık. Güreşlerimize bu yıl yaklaşık 750 sporcunun katılmasını bekliyoruz. Ayrıca 534 yıldır düzenlediğimiz karakucak güreşleri tarihinde bu yıl bir ilk yaşanacak. Güreşlerimize Bayan Milli Güreş Takımının talepleri doğrultusunda 20 bayan güreşçi katılacak. 23-24-25 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek olan 534. Kızıldağ Karakucak Güreşleri ve Şenlikleri’ne tüm halkımız davetlidir” dedi.

 

ADANA – Adana’da Cumhur İttifakı’nın kazandığı ilçe belediye başkanları Kızıldağ Karakucak Güreşleri için birlik ve beraberlik toplantısı düzenledi.

Karaisalı Belediyesi tarafından bu yıl 534.sü düzenlenecek olan Kızıldağ Karakucak Güreşleri öncesinde Cumhur İttifakı’nın kazandığı ilçe belediye başkanları Karaisalı’nın simgesi olan tarihi Varda Köprüsü’nde bir araya gelerek, önümüzde ki hafta sonu Kızıldağ Yaylası’nda düzenlenecek olan güreş ve şenlikler hakkında istişare toplantısı gerçekleştirdiler.

Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda ilçe belediye başkanları, AK Parti ve MHP Karaisalı İlçe Başkanları ve meclis üyeleri, 534. Kızıldağ Karakucak Güreşleri ve Şenliklerin Cumhur İttifakı’na yakışır bir şekilde gerçekleşmesi için ellerinden geleni yapacaklarını belirttiler.

Başkan Aslan, “Spor Toto İle Sponsorluk Anlaşması İmzaladık”

Güreş ve şenliklerin sorunsuz geçmesi adına ilçe belediye başkanlarıyla Varda Köprüsü’nde yaptıkları toplantıda konuşan Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, “İlçe belediye başkanlarımıza, AK Parti ve MHP Karaisalı ilçe başkanlarımıza ve meclis üyelerimizle toplantıya katıldıkları için teşekkür ediyorum. Bu toplantıyı yapmamızın amacı Cumhur İttifakı’nın gücünü hafta sonu gerçekleştirecek olduğumuz güreş ve şenliklerde göstermek. Bu yıl 534.sünü düzenleyeceğimiz Kızıldağ Karakucak Güreşleri için Spor Toto ile sponsorluk anlaşması imzaladık. Güreşlerimize bu yıl yaklaşık 750 sporcunun katılmasını bekliyoruz. Ayrıca 534 yıldır düzenlediğimiz karakucak güreşleri tarihinde bu yıl bir ilk yaşanacak.

Güreşlerimize Bayan Milli Güreş Takımının talepleri doğrultusunda 20 bayan güreşçi katılacak. 23-24-25 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek olan 534. Kızıldağ Karakucak Güreşleri ve Şenlikleri’ne tüm halkımız davetlidir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.