KARALAR, 169’DAN VAZGEÇMİYOR!

SİYASET 08.10.2019 - 16:03, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1588+ kez okundu.
 

KARALAR, 169’DAN VAZGEÇMİYOR!

  Adana’da, Büyükşehir Belediye Meclisi’nce iki ay önce reddedilen ‘borçlanma’ yeniden gündeme geldi. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, meclisten 169 milyon lira tutarında borçlanma yetkisi istiyor.  Büyükşehir Belediye Meclisi, Zeydan Karalar başkanlığında biraraya geldi. CHP’li Büyükşehir  Belediye Meclis Grup Başkanvekili Serdar Seyhan, daha önce istedikleri borçlanma yetkisini meclisin uygun görmediğini hatırlatarak, devam eden yatırımlardan kaynaklanan borçların ödenmesi ve işlerin aksamaması açısından yeniden bir borçlanma teklifi sundu. Meclis, borçlanmayla ilgili maddeyi oy birliğiyle komisyona havale etti.  AK Parti Grup Başkanvekili Ozan Gülaçtı, işçi alacaklarının ödenmesi, yarım kalan bazım önemli yatırımların tamamlanmasını Adana için önemli bulduklarını belirterek, bu talebe evet diyebileceklerini söyledi. Gülaçtı, 6 aydan bu yana taş üstüne taş konulmadığını, başkanın sürekli borçtan yakındığını anlattı. Gülaçtı, şunları kaydetti: “Adana gerçekten Karalar bağladı. Milletin morali bozuldu, sinek sorununu aşamadık, paramız yok. Otobüslerin seferi azaltıldı, bu kadar şikayet boş yere mi geliyor? Ekmeğimiz azaltıldı. Zorunlu işlerden belediye tasarruf yapamaz, gerekirse sübvanse eder. Hem hizmet etmedik, edilen hizmeti geri çektik. Gençlik merkezleri kapatıldı. Başkan başarı yüzdesinden bahsediyor. Bir gün bir tek çocuk yetişir o bir tek çocuk tüm ülkenin kaderini değiştirir. Bu bizim için çok kıymetli. Bazı işler vardır tasarrufla ölçülmez. Eğitimin tasarrufu olmaz. Su indirimi yapalım dedik. Tamamdır dedi. Bir ay geçti. Bana sosyal medyadan fatura atıyorlar indirim yapılamadı diye. Teklifimi geri çekiyorum sayın başkan teklifi versin.”

 

Adana’da, Büyükşehir Belediye Meclisi’nce iki ay önce reddedilen ‘borçlanma’ yeniden gündeme geldi. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, meclisten 169 milyon lira tutarında borçlanma yetkisi istiyor. 
Büyükşehir Belediye Meclisi, Zeydan Karalar başkanlığında biraraya geldi. CHP’li Büyükşehir  Belediye Meclis Grup Başkanvekili Serdar Seyhan, daha önce istedikleri borçlanma yetkisini meclisin uygun görmediğini hatırlatarak, devam eden yatırımlardan kaynaklanan borçların ödenmesi ve işlerin aksamaması açısından yeniden bir borçlanma teklifi sundu. Meclis, borçlanmayla ilgili maddeyi oy birliğiyle komisyona havale etti. 
AK Parti Grup Başkanvekili Ozan Gülaçtı, işçi alacaklarının ödenmesi, yarım kalan bazım önemli yatırımların tamamlanmasını Adana için önemli bulduklarını belirterek, bu talebe evet diyebileceklerini söyledi. Gülaçtı, 6 aydan bu yana taş üstüne taş konulmadığını, başkanın sürekli borçtan yakındığını anlattı. Gülaçtı, şunları kaydetti: “Adana gerçekten Karalar bağladı. Milletin morali bozuldu, sinek sorununu aşamadık, paramız yok. Otobüslerin seferi azaltıldı, bu kadar şikayet boş yere mi geliyor? Ekmeğimiz azaltıldı. Zorunlu işlerden belediye tasarruf yapamaz, gerekirse sübvanse eder. Hem hizmet etmedik, edilen hizmeti geri çektik. Gençlik merkezleri kapatıldı. Başkan başarı yüzdesinden bahsediyor. Bir gün bir tek çocuk yetişir o bir tek çocuk tüm ülkenin kaderini değiştirir. Bu bizim için çok kıymetli. Bazı işler vardır tasarrufla ölçülmez. Eğitimin tasarrufu olmaz. Su indirimi yapalım dedik. Tamamdır dedi. Bir ay geçti. Bana sosyal medyadan fatura atıyorlar indirim yapılamadı diye. Teklifimi geri çekiyorum sayın başkan teklifi versin.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.