Karalar, 38 saniye konuştu çifte gaf yaptı

GÜNDEM 11.11.2019 - 17:36, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1590+ kez okundu.
 

Karalar, 38 saniye konuştu çifte gaf yaptı

  Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Atatürk'ün ölüm yıldönümü nedeniyle yaptığı konuşmada, "Dün, büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün ölüm yıldönümünü kutladık" dedi.  KUTLAMALAR YAKIŞTI Adana Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısı açış konuşması yapan Karalar, 38 saniyelik kouşmasında aynı gafı iki kez yaptı. Karalar, ‘’Gerçekten bizim yaptığımız, üniversitenin yaptığı, valilikte Atatürk Parkı’nda yapılan kutlamalar Atatürk’e yakışan bir şey oldu’’diye konuştu.   CANLI YAYINA DA YANSIDI Karalar’ın bu konuşması Adana Büyükşehir Belediyesi resmi internet sitesinde Meclis TV üzerinden de canlı olarak yayınlandı. Karalar’ı 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası ile ilgili gafı nedeniyle tek bir meclis üyesi uyarıda bulunmadı. Karalar, bu gafı nedeniyle özür dileme gereği bile duymadı. 

 

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Atatürk'ün ölüm yıldönümü nedeniyle yaptığı konuşmada, "Dün, büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün ölüm yıldönümünü kutladık" dedi. 
KUTLAMALAR YAKIŞTI
Adana Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısı açış konuşması yapan Karalar, 38 saniyelik kouşmasında aynı gafı iki kez yaptı. Karalar, ‘’Gerçekten bizim yaptığımız, üniversitenin yaptığı, valilikte Atatürk Parkı’nda yapılan kutlamalar Atatürk’e yakışan bir şey oldu’’diye konuştu.  
CANLI YAYINA DA YANSIDI
Karalar’ın bu konuşması Adana Büyükşehir Belediyesi resmi internet sitesinde Meclis TV üzerinden de canlı olarak yayınlandı. Karalar’ı 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası ile ilgili gafı nedeniyle tek bir meclis üyesi uyarıda bulunmadı. Karalar, bu gafı nedeniyle özür dileme gereği bile duymadı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.