KARALAR "BORÇ YOK" DİYOR AMA BORÇLANMA İSTİYOR!

SİYASET 05.12.2018 - 19:56, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1927+ kez okundu.
 

KARALAR "BORÇ YOK" DİYOR AMA BORÇLANMA İSTİYOR!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, borçsuz olduğunu iddia ettiği belediye için 30 milyon TL’lik borçlanma için harekete geçti.
MECLİS ÜYELERİ ÇAĞRILDI Karalar, borçlanma talebini Pazartesi günü gündeme getirdi ve konu komisyona havale edildi.  Acilen meclis üyelerine de mesaj atılarak komisyon toplantısına çağrıldı. AK Parti ve MHP’li meclis üyeleri komisyona katılmayınca bugün (Çarşamba) saat 17.00’deki komisyonda,  saat 18.00’de meclis toplantısı kararı alındı.   AZERBAYCAN GEZİSİNİ FIRSATA ÇEVİRMEK Mİ ESTEDİLER? İddialara göre, Seyhan Belediyesi, Adana Büyükşehir Belediye Meclis üyelerinin Azerbaycan gezisini fırsat bilip komisyondan yangından mal kaçırır gibi borçlanmayı meclisten geçirmek istedi ama hüsrana uğradı. AK Parti ve MHP’li meclis üyeleri toplantıya katılmayınca çoğunluk sağlanamadığından meclis  Perşembe günü saat 10.30’da bir araya gelecek. 60 MİLYON TL BORCU VAR Usulsüz borçlanma iddiasıyla ülke gündemine konu olan, ulusal gazete ve TV’lerde eleştiri oklarının hedefi haline gelen Seyhan Belediyesi, ısrarla borçlanma için yöntem arıyor. Başkan Zeydan Karalar her ne kadar, “Borcumuz yok” dese de belediyenin 60 milyon TL’lik borcu olduğu da iddialar arasında. Bu arada AK Partili meclis üyeleri ise usulsüz borçlanma için müfettiş talebinde bulunacak.
Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, borçsuz olduğunu iddia ettiği belediye için 30 milyon TL’lik borçlanma için harekete geçti.

MECLİS ÜYELERİ ÇAĞRILDI

Karalar, borçlanma talebini Pazartesi günü gündeme getirdi ve konu komisyona havale edildi.  Acilen meclis üyelerine de mesaj atılarak komisyon toplantısına çağrıldı. AK Parti ve MHP’li meclis üyeleri komisyona katılmayınca bugün (Çarşamba) saat 17.00’deki komisyonda,  saat 18.00’de meclis toplantısı kararı alındı.  

AZERBAYCAN GEZİSİNİ FIRSATA ÇEVİRMEK Mİ ESTEDİLER?

İddialara göre, Seyhan Belediyesi, Adana Büyükşehir Belediye Meclis üyelerinin Azerbaycan gezisini fırsat bilip komisyondan yangından mal kaçırır gibi borçlanmayı meclisten geçirmek istedi ama hüsrana uğradı. AK Parti ve MHP’li meclis üyeleri toplantıya katılmayınca çoğunluk sağlanamadığından meclis  Perşembe günü saat 10.30’da bir araya gelecek.

60 MİLYON TL BORCU VAR

Usulsüz borçlanma iddiasıyla ülke gündemine konu olan, ulusal gazete ve TV’lerde eleştiri oklarının hedefi haline gelen Seyhan Belediyesi, ısrarla borçlanma için yöntem arıyor. Başkan Zeydan Karalar her ne kadar, “Borcumuz yok” dese de belediyenin 60 milyon TL’lik borcu olduğu da iddialar arasında. Bu arada AK Partili meclis üyeleri ise usulsüz borçlanma için müfettiş talebinde bulunacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.