KARALAR VE SÜMER’E İŞÇİLERDEN TEPKİ VAR!

GÜNDEM 20.09.2020 - 17:21, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2665+ kez okundu.
 

KARALAR VE SÜMER’E İŞÇİLERDEN TEPKİ VAR!

Adana Ayakkabı İmalatı Çalışanları Derneği Başkanı Mustafa Özay,  CHP’li Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile CHP Adana milletvekili Orhan Sümer’e veryansın etti. Özay, bir grup ayakkabı imalatı çalışanlarıyla birlikte İnönü Parkı’na basın açıklaması yaptı. Türkiye’de sayıları 2 milyonu bulan ayakkabı imalatı çalışanlarının Adana’da, CHP’li belediyenin seçim kazanması için işlerini ihmal ederek çalıştıklarını söyledi. Özay, “Gece gündüz, yağmur çamur demeden samimi olarak çalıştık. Seçim öncesinde ve sonrasında Adana  Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a ve CHP Adana milletvekili Orhan Sümer’e istek ve taleplerimizi söyledik. Maalesef seçim biteli 1,5 yıl olmasına rağmen talep ve isteklerimiz yerine getirilmemiştir” dedi. Özay, Karalar ve Sümer’in bir çok kez kendileriyle görüşme taleplerini de dikkate almadıklarını vurguladı. Özay, “Karalar  ve Sümer, bize vermiş oldukları sözleri tutmamakla kalmadı bütün Adanalılara verdikleri sözleri tutmadılar. Karalar ve Sümer, belediyeyi kendilerine yakın bir zümre insana çıkar ve menfaat sağlamak için kullanmaktadırlar” iddiasında bulundu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na da seslenen Özay, “Karalar ve Orhan Sümer’in bu tutumu devam ederse CHP’ye Adana’da oy verecek insan kalmayacak. Haksızlıklara demokratik tepkimizi göstermek için toplanmış bulunuyoruz. Tepkimizden dolayı CHP’den ailelerimizle istifa ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Adana Ayakkabı İmalatı Çalışanları Derneği Başkanı Mustafa Özay,  CHP’li Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile CHP Adana milletvekili Orhan Sümer’e veryansın etti.

Özay, bir grup ayakkabı imalatı çalışanlarıyla birlikte İnönü Parkı’na basın açıklaması yaptı. Türkiye’de sayıları 2 milyonu bulan ayakkabı imalatı çalışanlarının Adana’da, CHP’li belediyenin seçim kazanması için işlerini ihmal ederek çalıştıklarını söyledi. Özay, “Gece gündüz, yağmur çamur demeden samimi olarak çalıştık. Seçim öncesinde ve sonrasında Adana  Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a ve CHP Adana milletvekili Orhan Sümer’e istek ve taleplerimizi söyledik. Maalesef seçim biteli 1,5 yıl olmasına rağmen talep ve isteklerimiz yerine getirilmemiştir” dedi.

Özay, Karalar ve Sümer’in bir çok kez kendileriyle görüşme taleplerini de dikkate almadıklarını vurguladı. Özay, “Karalar  ve Sümer, bize vermiş oldukları sözleri tutmamakla kalmadı bütün Adanalılara verdikleri sözleri tutmadılar. Karalar ve Sümer, belediyeyi kendilerine yakın bir zümre insana çıkar ve menfaat sağlamak için kullanmaktadırlar” iddiasında bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na da seslenen Özay, “Karalar ve Orhan Sümer’in bu tutumu devam ederse CHP’ye Adana’da oy verecek insan kalmayacak. Haksızlıklara demokratik tepkimizi göstermek için toplanmış bulunuyoruz. Tepkimizden dolayı CHP’den ailelerimizle istifa ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.