KARATAŞ ARITMA TESİSİ PROJESİ İHALEYE ÇIKIYOR

GÜNDEM 26.06.2020 - 17:06, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2203+ kez okundu.
 

KARATAŞ ARITMA TESİSİ PROJESİ İHALEYE ÇIKIYOR

Karataş’ta alt yapı çalışmalarının tamamlanması sonrası bir türlü çözülemeyen arıtma tesisi projesi Ankara da gerçekleştirilecek ihale ile son buluyor.
Karataş Belediye başkanı Necip Topuz arıtma tesissi ile ilgili sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklama ile ihalenin gerçekleştirileceği tarihi verdi. Başkan Topuz yaptığı açıklama da; “ Gözün aydın #Karataş! Alt yapı çalışmalarının başladığı günden bizzat takipçisi olduğumuz “Atık Su Arıtma Tesisi Projesi” hayata geçiyor... Su ve Kanalizasyon ve Altyapı Projesi (SUKAP) gerçekleştirmek üzere Merkezi Yönetim Bütçesine konulan ödeneğin ve İller Bankası tarafından kullandırılacak kredinin belediyeler bazında dağılımı 2017'de yapılmıştır. Sonrasında, Atık Su Arıtma Tesisi Projesi tamamlanmış olup ihale yapım aşamasına gelmiştir. Büyükşehir Belediye borçlanmasında, Cumhur ittifakı Büyükşehir Belediye Meclis üyelerimiz Adana’mız ve Karataş’ımızın hayrına olan bu hizmete EVET diyerek destek vermiştir. Karataş Belediyesi olarak, bu projenin en başından bugüne Karataş halkı için takipçisi olduk ve olmaya devam ediyoruz. Ve bu güzel haberi büyük bir heyecanla siz değerli halkımıza paylaşmanın gururunu yaşıyoruz. Atık Su Arıtma Tesisi Yapım ihalesi 16/07/2020 tarihinde Ankara’da yapılacaktır. Karataş halkımıza ve tüm Adana'mıza hayırlı olsun. Karataş’ımızın geleceği için çok önemli olan bu yatırımın yapılmasında başta Sayın Cumhurbaşkanımıza, Bakanlarımıza, Bölgemizin Milletvekillerine, İl Bank Yönetim Kuruluna, Adana Valiliğimize ve Büyükşehir Belediyesine Karataş halkımız adına çok teşekkür ediyoruz.” dedi.
Karataş’ta alt yapı çalışmalarının tamamlanması sonrası bir türlü çözülemeyen arıtma tesisi projesi Ankara da gerçekleştirilecek ihale ile son buluyor.

Karataş Belediye başkanı Necip Topuz arıtma tesissi ile ilgili sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklama ile ihalenin gerçekleştirileceği tarihi verdi.

Başkan Topuz yaptığı açıklama da; “

Gözün aydın #Karataş!

Alt yapı çalışmalarının başladığı günden bizzat takipçisi olduğumuz “Atık Su Arıtma Tesisi Projesi” hayata geçiyor...

Su ve Kanalizasyon ve Altyapı Projesi (SUKAP) gerçekleştirmek üzere Merkezi Yönetim Bütçesine konulan ödeneğin ve İller Bankası tarafından kullandırılacak kredinin belediyeler bazında dağılımı 2017'de yapılmıştır. Sonrasında, Atık Su Arıtma Tesisi Projesi tamamlanmış olup ihale yapım aşamasına gelmiştir. Büyükşehir Belediye borçlanmasında, Cumhur ittifakı Büyükşehir Belediye Meclis üyelerimiz Adana’mız ve Karataş’ımızın hayrına olan bu hizmete EVET diyerek destek vermiştir.

Karataş Belediyesi olarak, bu projenin en başından bugüne Karataş halkı için takipçisi olduk ve olmaya devam ediyoruz. Ve bu güzel haberi büyük bir heyecanla siz değerli halkımıza paylaşmanın gururunu yaşıyoruz.

Atık Su Arıtma Tesisi Yapım ihalesi 16/07/2020 tarihinde Ankara’da yapılacaktır. Karataş halkımıza ve tüm Adana'mıza hayırlı olsun.

Karataş’ımızın geleceği için çok önemli olan bu yatırımın yapılmasında başta Sayın Cumhurbaşkanımıza, Bakanlarımıza, Bölgemizin Milletvekillerine, İl Bank Yönetim Kuruluna, Adana Valiliğimize ve Büyükşehir Belediyesine Karataş halkımız adına çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.