Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısı ile bir mesaj yayımladı.

GÜNDEM 23.11.2020 - 11:37, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1678+ kez okundu.
 

Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısı ile bir mesaj yayımladı.

Başkan Topuz mesajında; Başöğretmenin izinden yetişen yeni nesillerin mimarları, geleceğimizin aydınlık yüzlerinin kahramanlarıdır öğretmelerimiz. Özveri ve azim ile en kutsal görevlerden birini yerine getirmekte olan öğretmenlerimizin yaşamımıza sundukları katkılar her anımızda karşımıza çıkmakta.   Gelişen toplumun temel anahtarı olan eğitimin doğru, gelişime açık, yenilikçi yönleri ile sunma gayreti ile görevlerini icra eden öğretmenlerimiz hakları ödenemez.   Bilim, sanat ve spor ile yarınlarımızın örnek bireylerini yetiştiren öğretmenlerinize duyduğumuz minnet ile başöğretmenimiz Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü anıyor, tüm öğretmenlerimizin ve öğretmen adaylarımızın Öğretmenler Gününü kutluyorum. “ dedi. 

Başkan Topuz mesajında; Başöğretmenin izinden yetişen yeni nesillerin mimarları, geleceğimizin aydınlık yüzlerinin kahramanlarıdır öğretmelerimiz. Özveri ve azim ile en kutsal görevlerden birini yerine getirmekte olan öğretmenlerimizin yaşamımıza sundukları katkılar her anımızda karşımıza çıkmakta.  

Gelişen toplumun temel anahtarı olan eğitimin doğru, gelişime açık, yenilikçi yönleri ile sunma gayreti ile görevlerini icra eden öğretmenlerimiz hakları ödenemez.  

Bilim, sanat ve spor ile yarınlarımızın örnek bireylerini yetiştiren öğretmenlerinize duyduğumuz minnet ile başöğretmenimiz Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü anıyor, tüm öğretmenlerimizin ve öğretmen adaylarımızın Öğretmenler Gününü kutluyorum. “ dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.